![]() |
uf ... reason izgleda postaje tesan ... :(
ajde pomagajte sad ... recimo da sam se navikao na reason ... koji bi program mogao najbolje da iskoristim sa ovim dosadashnjim znanjem ... recimo da bih skinuo logic platinium da se oprobam u njemu poshto nece ni nuendo ni cubase da mi rade ... koji plaginovi bi mi trebali za psy trance ? |
evo ti mog predloga....nadji na netu muzzys..podrzava vst i dxi...radi kao sat i odlican je za elektronsku produkciju..ja ga licno koristim u medjuvremenu cekajuci GODOA :wink:
mogu ga ja postaviti ako zelis....naravno preko puratora :roll: |
Quote:
Secam se da je FLoopsu bio neki tutorijal gde su pomocu raznih filtera postignuti samoglasnici (i menjanje istih). Talkbox je sprava (najcesce gitarska pedala) i vise informacija mozes naci ovde: http://www.blamepro.com/talkbox.htm |
Aj postavi insert iz pesme da cujem na kakve zvukove mislis.
|
Quote:
|
Quote:
|
reason koristi kao plugin u cubase-u eto toliko od reasona
|
eto resenja
Eto resenja :idea: 8) :lol:
Mislim da sam shvatio sta covek hoce,ako nisam nikom nista :oops: Mislim da tebi treba zvuk koji pravi EVOC.To je vst koji ide uz Logic audio platinum.Uz pomocu njega mozes praviti te sintetisane glasove(u stvari obradjivati vec postojece).Znaci usnimis glas,pokrenes evoc,namestis side kanal i sviras.Da bi dobro ukapirao kako to radi najbolje je da uzmes ceo Logic-ov disk na kome su neke demonstration pesme pa pokreni onu evoc-ovu,malo dzaraj i to je to.Mislim da se kVu takodje koristi Logic,pa ako zna nesto vise ne bi skodilo. E,da,posto sam sada dobio onaj vokator nije mi jasno kako da ga koristim u Nuendu,kao sto koristim evoc u logic-u,pa bi bilo lepo da mi neko otkrije tajnu :oops: pozdrav |
Skini besplatni VST plugin JS Humanizer, ja mislim da je to otprilike to sta trazis.. samo sta ga neces moc pokrenit iz Reasona jer on ne podrzava VST/DX efekte. Reason SUX 8)
|
Re: eto resenja
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:41 AM. |