Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   2 Before Time - Gospode Boze (Pedja) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8233)

Pedja 17-10-2003 10:22 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
Inace vise volim kada me neko kritikuje, nego kada me hvali.

To je ono pravo..... Tako mozes da otklonis sve ono sto nije dobro.

idekius 18-10-2003 01:06 AM

Quote:

Originally Posted by Pedja
Quote:

Originally Posted by idekius
Inace vise volim kada me neko kritikuje, nego kada me hvali.

To je ono pravo..... Tako mozes da otklonis sve ono sto nije dobro.

To je, kao sto rece Eon, izvodljivo samo na na ovom sajtu kod nas. Jedino ovde nas ima dovoljno kvalifikovanih za takve vrste kritike.

kVu 18-10-2003 06:06 AM

Na brzinu, pa na spavanje. Moram da ti ukazem na par bitnih gresaka koje si napravio.

U repu obavezno ide closed-mic snimanje vokala. Dakle, mora biti prezentan i dodata neka mala soba (reverb). Ovi reverbi koje si ubacivao se nikako ne uklapaju u tu pricu.

Bas je dobar, ali mora malo vise da "vozi".

Najveca mana je sto nemas dinamiku i prezentnost. Sve zvuci suvise "daleko"... Udario si prejaku kompresiju. Eto, to su po meni ovde najvece mane. Subjektivno sve naravno, sto ljudi - sto cjudi... Mozda si i hteo da isfuras da ovako ispadne, to vec ne znam. :)

Toliko za sad... pozdrav!

Boskovic 18-10-2003 03:20 PM

E Vuce mislim da si totalno u pravu za snimanje rep vokala. Kad poslusham recimo Ja Rule, Nelly, oni so totalno presentni i nema reverba koji ih udaljava. Bukvalno mi zvuce sa povrshine zvucnika. Takodje sam chuo da dosta repera radi iskljucivo duplex varijantu, tako da se i time iskljucuje potreba za pakovanjem glasa u reverb.

Eon 18-10-2003 06:42 PM

da da jedna od opcija reverba je da se njegovim pravilnim koristenjem moze doticni instrument na koji se reverb postavi postaviti iza nekog drugog instrumenta vizuelno posmatrajuci

Pedja 18-10-2003 09:12 PM

Kao sto sam vec rekao, pre ovoga nisam bas imao dodirnih tacaka sa Rap muzikom. Ovo je neka moja izmisljotina :) , a sve kritike i saveti su dobrodosli jer tako cu za neki buduci rad valjda da ispravim greske. Sa ovim klincima imam jednu stvar gde im je u pesmi pevala CYA. To smo radili sa duplexom i ako hocete i to da cujete mogu da stavim (mada ima malo vulgarnih reci :oops: )

puRe 18-10-2003 09:14 PM

Quote:

Kao sto sam vec rekao, pre ovoga nisam bas imao dodirnih tacaka sa Rap muzikom. Ovo je neka moja izmisljotina :) , a sve kritike i saveti su dobrodosli jer tako cu za neki buduci rad valjda da ispravim greske. Sa ovim klincima imam jednu stvar gde im je u pesmi pevala CYA. To smo radili sa duplexom i ako hocete i to da cujete mogu da stavim (mada ima malo vulgarnih reci :oops: )

Stavi da cujemo...

Pedja 18-10-2003 09:18 PM

Samo da je potrazim :oops: Za koji cas...

Pedja 18-10-2003 09:52 PM

Nesto nece :?: Ne mogu na streamu da uploudujem pesmu. Pojavi se samo "Sorry, the upload system is currently unavailable.". Probao sam i novi account da otvorim ali nece, pise "Sorry, no new accounts can be created at this time". Moracu izgleda malo da pricekam.

puRe 18-10-2003 09:54 PM

Quote:

Nesto nece :?: Ne mogu na streamu da uploudujem pesmu. Pojavi se samo "Sorry, the upload system is currently unavailable.". Probao sam i novi account da otvorim ali nece, pise "Sorry, no new accounts can be created at this time". Moracu izgleda malo da pricekam.

Da, Streamload ima neke probleme (upgradeuju server) tako da i ja ceo dan ne mogu nista novo da skidam osim zapocetih downloadova (Giga Saxophone od 400 MB ;) ).

All times are GMT +1. The time now is 10:18 AM.