![]() |
Ma nemozes vjerovat!!! Ja ti koristim od zene racunalo za surfanje internetom. Do nedavno nisam znao da ona ima LIVE-a u konfiguraciji. Kod nje sam stavio Giga Studio i KX-a pa me samo zanimalo dal bi i kako bi to radilo. Nesto sam dobio. On radi.
Samo sam htio da ti to malo preslozis pa da mi das upute. Nije ovo obavezno jer ne planiram to racunalo nositi u studio jer ako jos njega upalim bit ce kao na aerodromu. Jos nisam cuo glasniji cooler za procesor. Kad budes mogao javi ! |
Napomenuo bih samo jos jednu stvar, a to je, da prilikom usnimavanja procesiranog zvuka (recimo gitare na koju ste stavili Amplitube) usnimavate samo sirov signal, znaci onaj koji se nalazi na ulazima kxasio 0 i 1, dok cete, ukoliko zelite imati gotov procesiran trek, zajedno sa efektom , takodje usnimljenim, morati obaviti exportovanje, a zatim importovanje procesiranog audio treka (freeze funkcija, za koju je vec dato upustvo pravljenja odgovarajuceg makro-a, zahvaljujuvi Puratoru, moderatora ovog foruma )...
Gde da nadjem to objasnjenje za FREEZE funkciju |
Quote:
ali ovo je za VST instrumente |
he, he :) ....ova tema ide od novembra do novembra :wink:
|
Svaka cast DIVINER za DSP semu,sve radi nema sta.Brilijantno....
|
Ako sam dobro shavtio pitanje...hoces da povezes da ti giga studio svira u Nuendu.....gigateleport...totalno resenje....pozdrav
|
Quote:
Quote:
|
Da li KX drajveri rade i sa karticama koje nisu bazirane na EMU10K1 , EMU10K2 chipovima?
|
Quote:
|
zamolio bih kolegu diviner-a da posalje postavke za kx3537...
rspct :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 01:59 AM. |