![]() |
voxengo bolje zvuci i precizniji je od free filtera jer radi neovisno o jacini signala.
postupak je jednostavan. 1. otvoris voxengo curve eq u wavelab ili neki drugi slicni program 2. pustis stvar (source) i pritisnes slovo C. 3. nakon nekoliko sekundi pritisnes slovo S (source song je skeniran) 4. pustis stvar koju masteriziras (destination) i pritisnes slovo M 5. nakon nekoliko sekundi pritisnes S (destination song je skeniran) 6. krivulja koja pokazuje frekvencijske razlike izmedju 2 pisme, moze se podesavat sa dvije strelice (trokutici ispod slova C i M) ili manulano. curve eq ima i dodatne mogucnosti :roll: |
Fala Sandro, stvarno prava stvar.
Nego kad si tak dobar ajde molim te reci mi koji declickeri i dess-eri su naj bolji,tako da rade svoj posao a da ne mjenjaju sliku. Naime trebam filtrirati jedan dugi spiker file(samo glas)a nede mi se ba? korak po korak a nebih htio da mi se ru?i slika.Ima puno mljackanja , sss i cc.Probo sam u "Cool editu"sa njegovim p. eq mozes odlicno podesit Q-vrijednosti tako da izoliras tocno ferkvenciju koja smeta.Ali..to u?asno sporo ide. Pozdrav svima! |
Posto vidim da je stvar OK zna li ko gdje mogu skinuti FUll Voxengo CurveEQ VST?
Pozdrav |
Quote:
ja koristin deeser od wavesa. za restauraciju (click, cracle, hum, noise) su meni takodjer najbolji wavesi. |
Svasta, ,mora da sam poludio???
Sandro forsira Waves?? Da, da ..poludio sam. Hmm, josh da Diviner pljune na Reaktor i pocne da snima zive gitare na Tascamu :lol: |
Quote:
|
Quote:
wavesov restauracijski paket stalno koristin, kad presnimavan stare ploce ili kad glancam neke sampleove. ako se ne varan, u onoj "prepirci" sa divineron san napisa da je restauracijski paket odlican. :roll: |
Sto se tice EQ-a, potpuno se slazem sa rumskim, s tim sto pri masteru, zavisno od snimka, se mogu dizati odredjene frekvencije cak i preko 5db, ukoliko je mix loshe odradjen npr. ALI SAMO u slucaju ako koristite neku zaista dobru spravu kao sto sam ja imao prilke da cujem EQ na Focusrite ISA220 Producer Pack... Softverski to da se radi nikako...
|
All times are GMT +1. The time now is 06:06 PM. |