![]() |
Rode NTK + Focusrite Voicemaster Pro (moja kombinacija) :D
Tu kombinaciju koristim za glas. |
Koliko kosta tl audio vp5051 i Focusrite Voicemaster Pro kada se u nasim krajevima kupuje?
|
Quote:
|
ja sam zadovoljan sa vp5051, ali da danas kupujem, sigurno se ne bih odlucio za njega.
naime, vp5051 ima gate/expander i eq koje nikad ne koristim, pa bih za istu lovu odabrao neki drugi model bez tih funkcija, sa preciznijom attack/release kontrolom i obavezno sa soft/hard knee kontrolom. nazalost, nemam prilike bas slusat i usporedjivat, pa bi se kod odabira vjerojatno najvise vodio preporukama. :? |
HVALA RUMSKI NA ONAJ POUCNI PDF.
MISLIM DA JE IPAK NEUMANN PRAVI IZBOR ZA MENE JER CU DA SNIMAM ISKJUCIVO VOKALE A ZA INSTRUMENTE UZECU NEKI AKG C-2000 ILI C-3000. HVALA SVIMA NA SAVETIMA. |
Quote:
|
Quote:
ja imam akg c3000 i pored ntv-a samo mi kupi prasinu. zato bih ti (uz neumana) preporucio jedan shure sm57 i mached pair akg-c414 sa jednim dobrim stereo preampom. uf, uf, uf... to bi bilo idealno :roll: |
Naisao sam na citav lager AKG Solid Tube mikrofona po ceni od 550eur. Pogledao sam u katalogu i vidim da kosta 799eur, pa me interesuje vase misljenje o tom mikrofonu. On ide uz svoje napajanje jer ima lampu u sebi, plus nosac H100 i 5m kvalitetnog kabela i sve to u srebrnastom koferu. Deluje mi mocno, ali ne znam da li je to dobar izbor. Ima li neko neka iskustva sa njim? Behringerov mikrofon B2 naspram njega deluje kao igracka, a njegov nosac kao da su pravili kinezi. Normalno, najvaznije je kako on radi.
|
ukratko: ja bih ga kupio po toj ceni bez razmisljanja. Dobar je to lampas..... da mi sad treba mic
http://www.skymusic.co.yu/studio_rad.../solidtube.jpg |
Ljudi,
Ja sam radio albume pre par godina sa NT-1 i to radi sasvim OK. Sada imam NT-2 u kombinaciji sa TL-Audio 5050 i sasvim sam zadovoljan. Jeftino, bre! Mozda bih kupio NTK, ali nisam siguran da bih dobio neki narociti napredak u produkciji. Radije bih uzeo UAD-1, nekako mi fali onaj Pultec! Pozdrav svima! |
All times are GMT +1. The time now is 08:49 AM. |