Ne treba ti nikakav mastering... Ovo zvuci po industrijskom standardu za Trance muziku. Dakle, sad treba da uradis sledece:
- Da napravis selekciju od 10 najboljih pesama (po tvom misljenju)
- Da ih ponudis nekom izdavacu
Takodje, preporucio bih ti da kontaktiras neke domace trance muzicare koji su uspesni u tome, i da ih zamolis za savet/pomoc itd. Konkretno, moj prijatelj Man Machine je vrlo, vrlo uspesan trance artist, putuje po svetu (sad je bio u Japanu :)), izdaje albume itd. Nadji ga na fejsu, sastavi konkretan text u kome ces napisati kako cenis njegov rad, da se i ti bavis time itd i da ti treba savet od njega u vezi tvog rada itd... Posalji mu linkove i to je to. Uveren sam da ces dobiti konkretan odgovor od njega. Ako ti ne odgovori, javi mi ovde pa cu ga cimnuti i onda ce ti odgovoriti :wink::D
Pre 7 godina ja sam izdao ovaj ep
https://www.beatport.com/release/intermezzo/218251
Ovaj label izdaje neafirmisane umetnike, ali ne ocekuj ni dinar da vidis od njega. Tebi to sada nije ni bitno, vec samo da probijes led i objavis muziku. Ako kontaktiras taj Kroton sound rec. siguran sam da ce oberucke prihvatiti sve sto im posaljes. Ali nemoj se zajebat pa odma sve posaljes, vec 4 pesme za pocetak. Evo ti mejl od lika koji drzi taj label (Thomas se zove i ima 13 izdavackih etiketa). Lik j prevarant, ali je odlican za pocetak, odnosno afirmisanje. Nadam se da je jos uvek aktivan taj mejl, ipak je proslo 7 godina :D
synergetic-records@gmx.com