![]() |
Re: Cubase 9 PRO
Quote:
posto se mnogi slazu da je previse za update itd, ja samo da pitam, da li je po vama preskupo da se kupi ceo odjednom, vidim cena nekih 580$, da li je to previse za kjubejs 9pro... ja koristim 5icu evo, vec, deceniju, (pricajte sta ocete 5ica zakon:D) pa se vec neko vreme razmisljam da kupim neki novi daw, naviko sam na cubendo i st1 okruzenje, ovo mi deluje kao neko mutant-dete oba, pa da li je preskupo za ono sto se dobija, da li da pazarim, ili da cekam kjubejz 13, 15... |
Quote:
Btw, mix console history,novi EQ i plugin sentinel su dobre forice.:) |
Quote:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
pa pitam, jer mi se cinilo da su ranije verzije bile malo skuplje, ili su ih barem nasi dobavljaci i firme prodavali po skupljoj ceni. kazem cini mi se, mozda sam se prevario, mislio sam da su ranije verzije bile 600+ eura... a i pitam da vidim da li ispada jeftinije kupiti cubase 8 pa platiti upgrade tih 100e, ili direkt pazariti odmah ovo...
mislim da me ne shvati neko pogresno, ja dobijem ono sto zelim i sa ovim golf 2ojkom od kjubejza 5ice, ali dodje nekad vreme da se pazari novo, bolje, sa vise opcija i sa nekim olaksanjima koja sve vise vidim da mi trebaju. stignem ja i sa golfom 2 na more, ali mislim da bi lakse stigo sa nekim novijim :D jos ako ima klimu pfff... mislim da se razumemo oko toga ;) a i oko toga da uvek postoje neka druga treca bolja kola od golfa ;) poz |
Zavisi koliko ces platiti 8 + doplata. Mozda bolje 9 odmah.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
znate sta je fora kod cubase? toliko je dobar da ga konkurentrske firme nece namerno da krekuju, ne bi onda prodali nista , a i onako slabo im ide prodaja, svi bi bili na cubase 8 ili 9 hahah ( na petici su naucili))
|
Pozdrav svima!
I ja sam u dilemi oko kupovine novog Cubase. Ovde https://www.musicstore.de/en_RS/EUR/...PCM0013539-000 sam pročitao da oni koji su registrovali Cubase 8.5 posle 26.10.2016. mogu besplatno da nadograde na C9. Pretpostavljam da su nemci pedantni i da ovo što piše i važi a znam da je tih grace perioda bilo i ranije. Pitao bih nešto glupo one koji već imaju originalni Cubase. Može li se Cubase koristiti i ako nije registrovan? Ako može, da li to znači da se sada kupljeni C9 može registrovati dogodine kada izađe nova verzija i onda iskoristiti besplatnu nadogradnju? |
nisu tolko' bas ludi.... !! hahah
|
i one sve 32bit cubese su kabulili (znaju da je 32bit tad vec bio kraj, odazak u istoriju) !! sve to oni rade licno.. ako ih do sad niko nije zezno, ne brini sami sebe nece nikad ako to oni ne odluce u neku verziju opet iz koristi
|
brano dal se ti secas ili iko cita onaj readme air.nfo naprimer ???? ako se ne secas podsecam da su radili reverse engineer-ing iloka ili cega vec da bi napravili svoju protekciju da bi to radilo a to je bilo preko 4000 radnih sati pa ti vidi ... ja ni ne ocekujem da ce da ga skinu ... vidim pojavio se elements ... jel je i to neka beskonacna instalacija od preko 1 gb ???? inace imam naked verziju 5-ice i sasvim mi lepo radi ali taj freeze grupa i fx kanala bi mi dobro dos'o !
|
All times are GMT +1. The time now is 11:36 AM. |