![]()  | 

Re: Pomoc oko odabira DAW 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

gospodo draga, uspešno bez ikakve problematike koristim c5 već evo 8mu godinu, hvala na pitanju dobro smo ;) 
	 | 

i nije pitanje stabilnosti nego 32bitne arhitekture kao takve al ajd 
	 | 

Pomoc oko odabira DAW 

Posto vidim da se neki sale kako sa predlozima tako i sa daw -om ..  ako hoces da radis kao čovek onda uzmi kao svi u svetu a to je macbook pro i logic (moze i cubase 8 ali on kosta oko 500€  i on odlicno radi,ima najbolji midi,pusti sta pricaju ostali) mada logic 10.2.2 imas iz dz 😉 a DAW 32bit je proslost ne vracaj se na opanke nego uskaci u anatomske patike 😉😂 Ja imam sve ovo sto sam ti napisao i radim sa mnogo plagova i dosta projekta tako da ti preporucujem ono sto mislim da je najbolje. 
	Sent from my iPad using Tapatalk  | 

Tako je! Bez meka ne pomisljaj da se bavis muzikom! 
	 | 

Quote: 

a da li moze uspesno da se radi u njemu? naravno da moze, kao i u svakom drugom programu. dokaz si i ti i jos gomila drugih kolega.  | 

iskreno, osim par usamljenih slučajeva, nisam imao tih problema. C5 na Win7, sad čak samo i na laptopu ga rabim. A iskreno me mrzi da se učim i privikavam na bilo šta drugo, jer sam toliko detaljno "custom"izovao svoj workflow u njemu, da mi je prilično mrsko da ga menjam.  
	custom keyshorcuts za milion stvari, 3 mixer windova, obilata zloupotreba Group i Fx channela a posebno Folder trackova itd itd. Čak sam recimo za usnimavanje trenutno skloniji ProToolsu, jer sam i tamo razvio solidan workflow oko elastic audia, al za mix mi je ovo i dalje ko spavaća soba :da:  | 

naravno, u full kondiciji, windows detaljno optimizovan, nema interneta, antivirusa i ostalih gluposti na mašini na kojoj se ozbiljno radi i sl 
	 | 

Sto se tice sekvencera moj ti je savet da ostanesh u tom u kome si radio,naravno na novom hardveru ce sigurno da radi bolje i stabilnije.Dali win ili mac isto je. 
	 | 
| All times are GMT +1. The time now is 03:34 AM. |