![]() |
Re: elicenser plugini 2016
off , javljam ti na vreme :)
|
pa druze idvi ne mogu ti ja na private message slati piraterijuu, i to jos vama koji nemate ni ime ni prezime ni sliku ko ste!!! pisati duhovima... kakav IDVI? ko stoji iza jebenog IDVI??! mante se mene!!
|
Quote:
|
:D to tooo
|
Quote:
|
Quote:
|
kad pokazete svoje face ovde ko je ko mozemo i pricati lepo, ja bi na ovom forumu strogo zabranio prijavljivanje pod laznim imenom i slikom!!! za jedan najozbiljniji forum, ovo je smesno. fakticki pricamo 10 godina sa duhovima, necu na to vise da trosim vreme, kome ja pisem? nemam pojma!! kome dajem info nemam pojma,.. jebo to!
|
izvod iz maticne knjige rodjenih i potvrdu o zavrsenoj muzickoj skoli :)
|
izvod iz maticne moze, to skola i ne treba, i onako svi uce neki iz skole neko sa foruma i youtub haha.
bitno samo da se zna facom ko je ko jbt!! vidimo koliko ih se svuda krije na forumima nemaju m. za direktno, a dosta njih je poznatih opasno, al ne smeju se brukati javno pa pitaju pitanja sa laznim, i nista se nije desilo, karijera im ide dalje ok |
Evo ja sam nabavio najnoviji Cubase 9 Beta, ali neću nikom da pošaljem link na private message, zato što niste stavili svoje slike... Eskimi ga razbili. 8-)
|
All times are GMT +1. The time now is 10:03 AM. |