![]() |
Re: Kanye West Serum
nisi razumio!!!
a inace cega ba trese? kakve desetine miliona mesecno? a covek propada, jos malo bankrot , poceo je i on sam sebe zajebavat |
Quote:
Opušteno drug ;) Što se tiče bankrota, to mi stvarno nemamo pojma, znaju Kanye i njegov računovođa najbolje. Mislim da će mu ostati "koji dolar" u džepu, ipak. Inače u Americi je ponekada, pametnije proglasiti bankrot, radi izbjegavanja plaćanja velikih poreza i td. Back to topic, čovjek skida što mu se skida, probava, mislim da nije jedini. |
Quote:
a o 53 mil "duga" - to nije dug nego 53 milki njegovih ulozeno u garderobu samo... za koje kuka da povrati (?) da bi ulozio u neku novu pi*dariju, koju ce opet ljudi da pljuju i da kupuju... bole ga brige... nego, on topic, ispostavilo se da lap-top nije njegov, vec od nekog ko se tu i tad nasao u studio sessionu... svejedno interesantni twitovi njega i mrtvogmisa, zabava za mase... a mi jadni nemamo drugih briga nego bas da razmisljamo dal krade il ne krade s neta... :ups: |
Quote:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tKEyRItRmtc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
@BlasterMaster u pravu si, stvarno je kontraverzan ne mogu da ga skontam da li je dobar ili zao lik, ipak mislim da je dobar samo sto jedno je siguno nekad stvarno ima glupe izjave i reakcije (tipa smeje se, skonta da ga snima kamera odjednom se uozbilji) bipolarna licnost sa paranojnim tendencijama i sizofrenim cepanjima ali dobar covek :)
|
Quote:
Nije jedini iz tog miljea koji tako "funkcionishe"... :D Quote:
|
ma bogatas i da hoce ne moze bit kriv, jos ih ljudi sa strane pocnu i braniti iz samo sebi znanih razloga a coveka videli samo na slici!!
|
All times are GMT +1. The time now is 12:27 AM. |