![]() |
Instaliraj 64 bita i naravno Jbridge za pluginove koji su 32 bita.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk |
Re: Kupila sam Cubase Pro 8.5, ali..
Quote:
Znaći treba i za obrnutu situaciju ? |
Quote:
Jednostavno, postoje plugin-ovi koje je proizvođač napravio samo u 32-bitnoj verziji, plugin-ovi koji ne rade dobro u 64-bitnoj verziji (ne preterano čest slučaj u današnje vreme) itd. |
Pa radi 64-bitni Cubase sa 32-bitnim pluginovima najnormalnije!
Ima on u sebi neki plugin wrapper kojeg potegne kad mu treba. To ni ne primjetiš. Možda na macu treba JBridge još uvijek... to ne znam... |
Treba nazalost i na Cubaseu, posto interni wraper radi jako nestabilno, ili uopste ne radi sa mnogim pluginima...
|
nemojte me zajebavati ljudi :D kakav jbridge ? ja koristim ovu artist cubase 6.5.5 64bit , sve plugine 32 bit je skenirao koji fale koji nisu u 64bit, rade perfekt!! nikad nista nije se jos desilo, deset puta bolje, nego ja sad neki tamo jbridge i warpujem ih posebno, pa to radi izvan.
a vi jos imate osmicu i spominjete opet jbridge :D jel se zezate ili niste ni skontali da to program ima? da ja dzebe ne snimam dokaz, tona plugina, bez greske, milina, za sekund insert kao i svaki na kanal. i fino stoji kraj plugina oznaka dali su 2 ili 3 generacija. ne moze bolje.. ja sam konacno u kantu cubase 5. nikad vise 32 bitnog pored ovoliko mogucnosti na 64 cubes konacno odradjen i stabilan max. poz |
Quote:
|
ne koristim ja taj uzas browswer. sve sam na drugi nacin import, prevlacenje , neke plugine koji nest sto treba rade kako i treba skontao, ja ne koristim nista od cubesa, ni te lops ni sound ni dk,. samo externo drug. tek su napravili pravi dal od osmice, ili 8,5 onaj kao na presonusu 3 i logicu 9, X, to mi fali jedino ,ali opet kazem imam vise nacina importa na moj neki nacin isto laksi.
fali mi browswer jedino radi loops audio, rex, da kad pustim pesmu , demo sto radim da listam sa strane i da odma uklapa mi pa da vidim sta mi treba. ali ima i onaj uvi workstation. kad nesto nadjem da iz njega prevuci odmah na audio trak, a brzo se za sekund urati i strech audia ako neki prevucem u projekat iz importa u cubesu. itd |
Meni nije htelo na C8 64bit da radi bez jbridge a cuo sam da nekom radi 😊
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Quote:
Nije mi na PC radilo bez jbridge 😟 Sent from my iPhone using Tapatalk |
All times are GMT +1. The time now is 04:44 PM. |