Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Kupila sam Cubase Pro 8.5, ali.. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=47991)

Dexxy 26-01-2016 07:04 AM

Instaliraj 64 bita i naravno Jbridge za pluginove koji su 32 bita.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

obicni user 26-01-2016 09:39 AM

Re: Kupila sam Cubase Pro 8.5, ali..

Quote:

Originally Posted by Dexxy (Post 369413)
Instaliraj 64 bita i naravno Jbridge za pluginove koji su 32 bita.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Sorry na neznanju. Ja sam uvijek mislio da JB treba da bi se 64 bita koristila na 32. kako bi se iskoristile pogodnosti 64 bitnog sustava...npr kod koristenja RAMa i sl.
Znaći treba i za obrnutu situaciju ?

Ghost Dog 26-01-2016 09:54 AM

Quote:

Originally Posted by obicni user (Post 369418)
Sorry na neznanju. Ja sam uvijek mislio da JB treba da bi se 64 bita koristila na 32. kako bi se iskoristile pogodnosti 64 bitnog sustava...npr kod koristenja RAMa i sl.
Znaći treba i za obrnutu situaciju ?

Recimo da - može (ako treba).

Jednostavno, postoje plugin-ovi koje je proizvođač napravio samo u 32-bitnoj verziji, plugin-ovi koji ne rade dobro u 64-bitnoj verziji (ne preterano čest slučaj u današnje vreme) itd.

Shot 26-01-2016 12:13 PM

Pa radi 64-bitni Cubase sa 32-bitnim pluginovima najnormalnije!
Ima on u sebi neki plugin wrapper kojeg potegne kad mu treba. To ni ne primjetiš.
Možda na macu treba JBridge još uvijek... to ne znam...

diviner 26-01-2016 12:37 PM

Treba nazalost i na Cubaseu, posto interni wraper radi jako nestabilno, ili uopste ne radi sa mnogim pluginima...

branoy 27-01-2016 06:41 PM

nemojte me zajebavati ljudi :D kakav jbridge ? ja koristim ovu artist cubase 6.5.5 64bit , sve plugine 32 bit je skenirao koji fale koji nisu u 64bit, rade perfekt!! nikad nista nije se jos desilo, deset puta bolje, nego ja sad neki tamo jbridge i warpujem ih posebno, pa to radi izvan.

a vi jos imate osmicu i spominjete opet jbridge :D
jel se zezate ili niste ni skontali da to program ima?

da ja dzebe ne snimam dokaz, tona plugina, bez greske, milina, za sekund insert kao i svaki na kanal. i fino stoji kraj plugina oznaka dali su 2 ili 3 generacija. ne moze bolje.. ja sam konacno u kantu cubase 5. nikad vise 32 bitnog pored ovoliko mogucnosti na 64 cubes konacno odradjen i stabilan max. poz

Mogli 28-01-2016 03:06 AM

Quote:

Originally Posted by branoy (Post 369446)
ja sam konacno u kantu cubase 5. nikad vise 32 bitnog pored ovoliko mogucnosti na 64 cubes konacno odradjen i stabilan max. poz

Jesi li skontao gde nestade Browser u Cubase 6.5 ? Nema ga više kao u petici u Project-u (Ctrl+B)...

branoy 28-01-2016 05:24 AM

ne koristim ja taj uzas browswer. sve sam na drugi nacin import, prevlacenje , neke plugine koji nest sto treba rade kako i treba skontao, ja ne koristim nista od cubesa, ni te lops ni sound ni dk,. samo externo drug. tek su napravili pravi dal od osmice, ili 8,5 onaj kao na presonusu 3 i logicu 9, X, to mi fali jedino ,ali opet kazem imam vise nacina importa na moj neki nacin isto laksi.

fali mi browswer jedino radi loops audio, rex, da kad pustim pesmu , demo sto radim da listam sa strane i da odma uklapa mi pa da vidim sta mi treba. ali ima i onaj uvi workstation. kad nesto nadjem da iz njega prevuci odmah na audio trak, a brzo se za sekund urati i strech audia ako neki prevucem u projekat iz importa u cubesu. itd

boycek68 28-01-2016 04:00 PM

Meni nije htelo na C8 64bit da radi bez jbridge a cuo sam da nekom radi 😊

Sent from my iPhone using Tapatalk

boycek68 28-01-2016 04:01 PM

Quote:

Originally Posted by Shot (Post 369423)
Pa radi 64-bitni Cubase sa 32-bitnim pluginovima najnormalnije!
Ima on u sebi neki plugin wrapper kojeg potegne kad mu treba. To ni ne primjetiš.
Možda na macu treba JBridge još uvijek... to ne znam...

Nije mi na PC radilo bez jbridge 😟

Sent from my iPhone using Tapatalk

All times are GMT +1. The time now is 04:44 PM.