![]() |
Re: Plug-ins 2016
Quote:
samo naslucujem sa snimaka i opisa kako to radi... ovaj relab mi je super na suvo, malo tamniji...ako krenem da pojacavam reverb u gornjem spektru to nije to, a inace ga nemam u mixu bar onako kako bih voleo da se cuje.... ali verovatno to sto ja zelim da cujem je neki zvuk ala 960.... a ovo je za nesto drugo |
Quote:
Jedno malo kretensko pitanje, jel ti je C 8.5 x86 ili x64 aplikacija ? Neki krekovani bandlovi imaju tzv memory leak, odnosno nakon gasenja ostaju u memoriji, ja sam imao isti problem u C5 koji cim napuni tih 3-4 giga odma puca, odnosno ne puca, nego jednostavno prestane da pusta audio, hteo sam da poludim... Taj problem nije veliki za one koji su potpuno u x64 okruzenju i ako imas RAM-a sto predpostavljam imas |
Quote:
|
Quote:
Quote:
iz programa... iLok2 radi kao shto je i radio, da je sam iLok2 pukao postojao bi neki "emulator" ili neshto nalik tome... ovako sve ide "peshke" jedan po jedan... i ono sto moze na taj nachin... ni sama zashtita nije implementirana svuda na isti nachin... :) Sorry za off |
McDSP na Cubase8 svi izbacuju presete. Njihov DE555 mi je prefinjen, de-esser br1 za mene. Svi njihovi plugovi su osetni kvalitet. Phoenix verb mi zvuči skupo i moderno, a taj novi Lexicon se u odnosu na stari nekako više čuje. Ranije ga je nekako uvek falilo u miksu, pa sam ga izbegavao. :)
|
Quote:
Onda definitivno nije to, jer ne verujem da mozes napunis 16 giga. |
a jel radite vi muziku uopste ???? eventide blackhole i h3000 ... fantazija ;) neko isprobao roland system100m emulaciju ?
|
mcdsp u cubase 5 nije bilo preseta, ne secam se u presonus 3, skoro sam instalirao i konacno cubase 5 u kantu 32 bitni, cubase artist 6.5 64bita, i sve radiii bez greske, i ima i previse svega u artistu, ja nikakvu specijal razliku izmedju njega i full c6 u komparaciji nisam primetio. konacno cubase 64 bita i vozi. probacu mcdsp na njemu
|
Quote:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Originally Posted by OFF http://www.rumski.com/forum/images/r...s/viewpost.gif .... Koji novi reverbi su vam legli .... </td> </tr> </tbody></table> ValhallaDSP Plate. Quote: <table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Originally Posted by OFF http://www.rumski.com/forum/images/r...s/viewpost.gif .... za shta? </td> </tr> </tbody></table> Za sve. :D (Mislim da nije toliko maestralan za synth padove, recimo (mada, ni tu mu ništa ne fali), ali, za gitare i bubnjeve je baš dobar.) Takođe, Audiorealism ADM i ABL (2 i 3). |
Meni se za sad bas dopao Slate Lift....visoki u silk modu, kad legnu - legnu:)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:56 AM. |