![]() |
Re: Windows 10: Better Audio & MIDI Performance
Ja ću malo da sačekam dok se ne pojave uputstva za potpuno zaustavljanje špijuniranja, što će verovatno morati da se radi u registry bazi.
|
Evo i uputstva kako isključiti sve ?to mo?e ugroziti va?u privatnost:
https://www.reddit.com/r/Windows10/c...ogging_in_w10/ |
Evo savršenog i najefikasnijeg načina za zaštitu - samo jednim klikom:
http://images.pcworld.com/howto/grap...0_original.png |
Quote:
|
za?to diskriminirate microsoft? ako ste dali pristup svojim podacima googlu i facebooku, zasto ne bi i njima
|
ja cekam jos cip da mi stave u telo, da bude kompletna prica, da sve zaokruzimo ,
kad to stave, znaci hocu cim udjem u sobu da me kompijuter prepozna i kaze mi welcome BRANOY!!! sistem spreman!! |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
^ ako ste vec sve njima "poklonili" onda bez brige, ni ovo vam nece nishta vishe
uzeti nego shto moze 8-) @branoy hm mislish chekash pare za chip? Chip nije problem al za pare nisam siguran... Ustvari ni pare nisu problem, para nema!? ;) Evo chlanak, koji se pominje u klipu iz prvog posta... Windows 10 for Pro Audio by PCAudioLabs Da neko sluchano nije naleteo ne neke testove sa starijim verizijama programa? Bilo bi zanimljivo to da se vidim... kontam da su velike firme bile spremne neshto da nashminkaju kao i da je win bio spreman neshto da nashminka za njih ;) Pa sam malkice skeptichak oko svega toga... mislim da treba sachektati definitivno... Sa steinberg-ovog foruma Windows 10 - please do not upgrade! |
Quote:
|
Quote:
Cujem da ce Angela Merkel preci na Win 10:rotfl: P.S. Evo javljam se iz Win 10, taze instalirane I jedino sto za sad imaju je moj password od Rumskog :D |
All times are GMT +1. The time now is 03:25 PM. |