![]() |
Re: Midas vs Midas
Onda mi ostaje jedino da zazmurim na njegovih 30kg.....i nemali prostor koji uzima na uvek maloj bini
|
i dalje nisam siguran da trebaš išta da menjaš kad već imaš X32...
|
imam ovde par finih mixera, pa cu uzeti na test....midas m32r, x32, i probacu i stari venice, cisto da se prisetim.....
Mozda sam u tripu..... imam osecaj da imam neko malo cebence preko zvucnika, i trip da je to zbog mixera.... jer su mi zvucnici, pojacala i sve, bas dobri, i upareni.... mada cu probati da se poigram sa efektima za vokale, kompresorima, da promenim nesto sada su mi, po navici La2a na vokalima...... probacu i ostale.... |
ja ga koristio i na krš razglasima i na dobrim razglasima, nikad mi sam mixer nije pravio problem. Uvek bend ili nešto peto :)
|
Daleko od toga da je problem, cak sam veoma zadovoljan mixerom....ali neki crv me kopka.... :D
|
to je jedino izvesno u celoj ovoj matematici :da:
|
1 Attachment(s)
Esencialna dodatna oprema za moj F24 - plastična cjev za elektroinstalacije - odlično "produ?i" freq kontrolu na EQ-u. Malo mi je bila "gu?va" pa mi ovo palo napamet.
Inače genialan pult, ja ga imam u produkcijskom studiu i zvuči fenomenalno :) |
u kom smislu i na koji način produži?
|
ma lakse joj pridje, kao daljinski :D
|
auf da, naročito sa mojim prstima.. mada ja kolko sam trapav i sa ovom cevkom bi mašio pola kanala
|
All times are GMT +1. The time now is 03:39 AM. |