![]() |
Dogovaram se sa Ivanom studioton da probamo...nikako da nadjemo vremena...cim probamo javljamo utiske...
|
Re: Snimanje na daljinu mesta?
Ja se isto dogovaram sa jednim drugom iz Brckog da probamo, ja sam u Sarajevu, ali nikako da stignem. Ne radi se o protoku interneta koliko znam, nego o dekodiranju signala na taj nacin da nema glitch, niti poremecaj u signalu ako nije ''leteca'' konekcija. Kako su to rijesili - nemam pojma, ali probacu cim prije.
|
cuo sam se ja sa gospodinom sa klipa sacu vam napisati sta mi je rekao.
1. Buca -daljinski je bio samo dogovor...najbolje zvuci kad kod sebe snimim dok zvuk doputuje u Bosnu, Crnu Goru ili Nemacku...bude kao telefonom da je snimano 2 Brano ahaaa, znaci ipak nije to to, najbolje dam ti matricu pa nasnimi polako kod sebe 3. Buca tj, postoje sistemi za daljinsko snimanje ali morali bi imati 10x brzi i cistiji net nego sada narocito u pogledu upload-a 4. Brano -ma cuo sam da je neki sistem program preko 2000,3000 dolara, bio ja okacio temu sta li je to i bas tvoj klip a neko kaze ima to sada cubase 8 pro 5 Buca cuo sam i ja da ima, Slavkoni me je zvao da probamo... ali cemu pomodarstvo ja imam duplo brzi dl... ali UL je katastrofa...prema tome, dogovaramo se u realnom vremenu a snimamo posle itd ispricali se pravo. uglavnom preskacem ovo. ponadao sam se. a kad pogledam stvarno u mene leti download, mogu skinuti 100gb za dan, dok mi upload bednih 90kb/sek,. znaci nema nista od toga |
:rolleyes::cry: e o tome sam govorio
..zato je i moje pitanje bilo .."jel neko probo" :) |
Evo ovde ima malo vise objasnjeno o raznim opcijama za remote kolaboraciju :
http://www.soundonsound.com/sos/mar1...laboration.htm i objasnjenje za Steinberg http://www.steinberg.net/en/support/...performer.html |
All times are GMT +1. The time now is 01:16 PM. |