![]() |
Re: Malo pravili bass trapove...
4 Attachment(s)
Danas stigle dve velike palete !! Prepao sam se kad su istovarili iz kamiona...onda sve raspakovali pa niz stepenice u podrum !!
Nazalost, morace jos mesec dana da sede u kutijama....:(:( |
1 Attachment(s)
Poceo sam da ih slazem u rack !! Loznjava! :D
|
4 Attachment(s)
Danas (napokon) poceo da vadim Quested iz kutija!! Uraaaaa,......:D:D
Woofer je novi dizajn, bez porta sa 2 x 10" drajverima. Kad se naslaze sve jedno na drugo izadje na 1,8M.:D |
:cool2:
Quested je stvarno odličan oko price/ performance + njihove kretnice nude dobro fino pode?avanje. ... ali akustika nije dosta ok, zna biti veoma komplicirano pode?avanje svih parametara. Ali kao ?to si napisao, narud?ebnik nije svestan ?to mo?e dobiti ako je uradjeno kako mora da bude.:cry: |
1 Attachment(s)
Quested wall of sound ! :D:D:D
3 x LT10 za L/C/R stoje na 3 x ZUB 2.10 woofers i jos 3 x ZUB 2.10 (koja nisu na slici) Ima malter da odpada.. he,he. Danas sam poredjao sve to iza platna i povezao...400kg - okilavio sam se! |
danas smo napokon kresnuli sistem..Dosao Roger Quested da proveri da ne sprzim nesto (:D) malo pustao noise na speakers i podesio woofere.. Moracemo jos jednom fine tunung kad se stolice postave kako treba.
Inace zvuk - LOOODILO !!! Soba je ispala super, i sva ona "akustika" i trapovi izgeda da rade kako treba. Bass je ravnomeran u svim delovima sobe (8 x 6 m i sa visinama 2,5 i 3,5 ) Ima 6 woofera, svi su iza platna, mono feed u tri kanala sa po 2 woofera na kanalu. Gavni speakers - vuk razgovetam, sve se cuje..crispy. Inace pustio sam Mad Max Fury Road bluray - (nisam gledao do sad) Ludnica od slike i miksa. Bas je za test i prezentaciju mogucnosti sistema... Jos se tresem :D od loznjave..tako je dobro zvucalo i izgledalo..sutra nosim neku muziku i jos filmova.. |
4 Attachment(s)
malo slika.. ova na dnu - fully loaded movie server - 42TB (!!) Cena prava sitnica..
|
1 Attachment(s)
zaboravio da stavim slike..zavrsio pre nove godine! Ispalo do jaja..
Mali "kucni" bioskop! :D:D:D Platno je 4m x 2,4m ...oko 7000W ozvucenje i 4K projektor. |
+ Skystar osvetlenje za bolju psihoakustiku :wink:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:48 AM. |