![]() |
Re: KRK Rokit 5 G3 ili JBL LSR305
deLEte me :wave:
|
Da li je neko poredio JBL LSR305 sa Adam F serijom?
|
imash nesto na gs u vezi te serije adama.
|
Posto sam imao konacno priliku da slusam LSR305, u dobroj prostoriji, sa dobrog izvora, mogu samo da kazem da covek mora biti lud da odabere Rokit 5 umesto njih. Toliko.
Pozdrav. |
Ajde ako neko moze da okaci neke radove ili nesto na youtubu sto je radjeno na JBL LSR305 monitorima. Razmisljam se izmedju njih i ESI expirience 08 s tim da sam sa esi monitorima radio i znam sta mogu ali sa jbl nisam...
|
Quote:
Ne znam gde zivis, ali bi mogao da nazoves par radnji i pitas da ih cujes. Na kraju krajeva, uporedno sa ESI. |
Evo direktne komparacije :) Pink noise i hrpa pesama.
https://www.youtube.com/watch?v=l2RHI2lspQs Nisu ni blizu. Mene cak Rokit podsecaju na moje Microlab Solo 2 lol. Ravniji jesu, ali sam sound signature. |
Evo direktne komparacije :) Pink noise i hrpa pesama.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/l2RHI2lspQs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Nisu ni blizu. Mene cak Rokit podsecaju na moje Microlab Solo 2 lol. Ravniji jesu, ali sam sound signature. |
ma da definitivno cu ih uzeti...
|
Kako mozete da ocenjujete zvucnike/slusalice preko youtube !?????? :banghead:
Dajte makar malo profesionalizma!!! Zvuk zvucnika i slusalica zavisi od toliko akustickih parametara prostora u kom cete ih slusati da je bespotrebno i nabrajati, drugo - slusanje je VEOMA SUBJEKTIVAN proces, ne cujemo svi isto, trece - svaki zvucnik/slusalice ima svoj burn in time tj. vreme koje im je potrebno da prosviraju kao sto je zamisljeno...kod nekih modela ide i do 500 sati rada pre nego sto sve dodje na svoje mesto!!! Ne nasedajte na te youtube testove, nego nadjite kutije koje vas zanimaju i poslusajte ih licno i po mogustcvu u svom prostoru gde radite. |
All times are GMT +1. The time now is 03:30 AM. |