![]() |
Re: Cubase 8 izlazi danas
A ovo sa Allen Morganom?
|
Ja sam na laptop instalirao C6, zatim dva update-a do 6.5.5 i nakon toga C8
A od prije je tu bio naš C5 Sve radi zajedno! Nikakvih problema! Nisam se puno igrao u C8 ali od ono malo testiranja jedna me stvar smeta. I to možda toliko banalna, al opet jako bitna. Treba ciljati mišem kao snajperom! Strašno puno opcija, menija, ovog, onog... Moraš baš precizno kliknuti na kanal da ne pogodiš krivo. Recimo, ako stisneš na ime kanala - otvori se dropdown s alternativnim verzijama tog kanala. Ako stisneš negdje dole lijevo na kanal, iako nema nikakve oznake na tom dijelu, otvori se prozor s odabirom sličica za kanal (bubanj, truba, klavir...). Malo manevarskog prostora ostaje ako jednostavno želiš kliknut i odabrat kanal, a ne mijenjati sliku, stisnut solo ili rec itd... To me smeta. I dizajn naravno. Odvratno mi izgleda. Nije onako elegantno tamno kao Logic, nego samo tamno. Držim C8 još za sada samo na laptopu jer će u studio tek za mjesec dana. Moram napucat komp. Ipak je stari Core2Duo sa dual procesorom pretanak za ovo... Ali interesantno je da na toj istoj konfiguraciji C6.5.5 puuno veselije radi nego C5! Baš se primjeti razlika! :) E...a i da se pohvalim... prije tjedan dana sam postao licencirani Steinberg Cubase trener!! hehe! Nije da će mi napuniti tanjur, al veseli... :) |
Svaka čast Shot!
|
OK rijesio Allen Morgan problem ,ako nekom treba
Select VSTSound from the drop down menu make sure Deep Results button is not selected The content is found within the "Rock Pop Toolbox" folder in Projects folder. To open the individual .cpr projects, double click it in the list. You'll have to create a new project folder and save the open project there when prompted. |
Skoro sam ga odmah kupila. (sad imam 7.5) radi RENDER IN PLACE i navodno radi br?e, bolje, optimiziranije, ALI, opet su mjenjali sučelje i to nakon ?to su napokon napravili vizualno stvarno privlačan software, vrate izgled 5.ice (?ako se dobro sjećam). Nije fora. E sad je li zaista toliko br?i, to je jedino ?to je u ovom trenutku bitno u odnosu na 7.5. Mo?e li tko usporediti? Trajanje dizanja većeg projekta u jednom i drugom?
|
Ja cu ga kupiti uskoro pa cu javiti utiske. Nek ide zivot, ja sam dete Steinberg-a :D Navici cu se na gui i na sve valjda :D
|
Ja definitivno pazarim u skorije vreme. Mozda mi je 7 vizuelno lepsi,ali boze moj, funkcionalnost na prvom mestu. :)
I hvala Moritzu na tipovima. |
Quote:
čestitke na licenci! elem,gdje (koji shop) je sada kod nas najisplativija kupnja c8? |
CS Computers je direktni zastupnik za HR... ja sam od tamo uzeo...
Al ima na ebayu za uloviti Educational verzija koje su iste identične kao pune verzije ali idu za pola novaca! |
Nisam nesto puno imao vremena da ga testiram. ..ali cpu je manji u par projekata. Uad me je nesto zezao pa sam instalirao zadnji update. ...sada radi ok...
|
All times are GMT +1. The time now is 10:59 PM. |