![]() |
Re: Upozorenje za MALWARE na Rumskom...
OK. Portal je zatvoren, pa mi javite da li vam pristup i svakodnevno koriscenje foruma javlja da je i dalje zarazen ?!
Hvala. |
Mene u poslednjih godinu dana Mozilla Firefox 'kida' sa nestabilno?ću, pogotovu u kombinaciji sa Flash playerom (youtube). Koristim i druge browsere ali je FF primarni zbog određenih addon-ova koje ima. Tako da problemi nisu vezani samo za Rumski.
By a chance or coincidence, this thread started after I posted RMK software on another thread. For all of you concerned about 'malware' in that piece of software, I beg you to download .NET Reflector decompiler and look for yourself what 'code' is actually in that exe file. I am sure you will find nothing suspicious, but surely you will find some sloppy writen code that has not been refactored! Cheers! :wink: |
Jos nekome prijavljuje sada ?
|
Meni sa 3 potpuno različita izvora (2 kompa na drugim mestima i mob.fon) do sada nikad nije ni?ta prijavio, a mislim da sam prilično "bezbedan"... Dakle ni?ta....!
|
Hvala!
Jos neko ? |
Meni na androidu shljaka,javljam za par sati na kompu(ovi sa posla imaju opasnu zashtitu,preko 200cpu umrezeno,ako tamo ne prijavi znaci da je forum clean).samo ne mogu da razumem sto su napali rumski da su napali intesu,piraeus ili efg pa i ajde..
|
meni je isto prijavljivao kasperski najnoviji ali ne vise, izgleda da ste sredili.
|
Quote:
|
Jos neko?
|
ja nemam vishe problema..sve ok
|
All times are GMT +1. The time now is 11:07 AM. |