Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Sampletank 3 64 bit-a u 32 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=46543)

psionic 20-01-2015 05:50 PM

Re: Sampletank 3 64 bit-a u 32

Program se stalno razvija i po meni je najbolje koristiti poslednju verziju. Čovek apdejtuje čim sazna da ne?to ne radi. Kupovinom dobijate pravo na besplatne apdejte, a s obzirom na cenu, potpuno isplativa investicija!

diviner 20-01-2015 11:41 PM

Da, tako je... jos jedan apel da se kupi programce, jer zaista vredi tih 10ak, ili 15ak eura (vec sam zaboravio koliko smo ga placali)...

Ngino 25-01-2015 11:07 PM

Izvinjavam se, zaboravih precizirati da je u mom slucaju Sample Tank 3 preko jBridgea proradio samo u Cubase-u 5 32bit na win 7 64bit.

Maschine 2.2 64bit ga i dalje ne vidi.
Ni u Maschine "standalone" modu, ni kao plug-in u Cubase!

idvi 30-01-2015 06:26 PM

Quote:

Originally Posted by diviner (Post 361685)
Vrlo je prosto. Treba ti jBridge i njegov jBridger, koji kada pokrenes, samo ti se kaze: biras koji imas host (u ovom slucaju 32bit) zatim biras nacin na koji ce da ti pravi bridge (moze da napravi u istom folderu, ali je bolje da bridgovane plugine drzis u drugom, odvojenom), i nakon sto izaberes odgvoarajuce foldere (prvi put biras source, a to ti je ono gdje si instalirao instrument, a drugi put biras folder gdje ce smjestiti bridgovani instrument), nakon sto zavrsis sa konverzijom, u hostu kazes da ti gleda taj novi destination folder. Ovo je ukratko...

Imas pm.

sve je super..:D
ALI ..posto imam potpuno istu situaciju ali s Kontaktom vidim da mi (sa sada 64 bitnim) guta više procesora!?? i to cc20%.
Isti projct iste postavke kad pokrenem sa 32 Kontaktom CPU se smanji (i to vidno)za cc 20% !??.
U cemu je caka?

Još jedno pitanje dali mogu nekako da premjestim 32 bit dll -ove u drugi folder otvorit ih zasebno tj i 64 bit i 32 bit ??

psionic 30-01-2015 10:51 PM

Quote:

Originally Posted by idvi (Post 364464)
sve je super..:D
ALI ..posto imam potpuno istu situaciju ali s Kontaktom vidim da mi (sa sada 64 bitnim) guta vi?e procesora!?? i to cc20%.
Isti projct iste postavke kad pokrenem sa 32 Kontaktom CPU se smanji (i to vidno)za cc 20% !??.
U cemu je caka?

Jo? jedno pitanje dali mogu nekako da premjestim 32 bit dll -ove u drugi folder otvorit ih zasebno tj i 64 bit i 32 bit ??

Prvo pitanje - pogledaj podesavanja. Performance mode i audio get blalba (prve dve opcije) treba da su stiklirane, one se odnose na to. Igraj se malo sa opcijama, za svaki plagin treba da nadjes idealan odnos - srecom te dve opcije rade na vecini plaginova

Drugo - moja struktura plaginova je VST32, VST64, JBVST32, JBVST64. Po potrebi koristim jb plaginove, u isto vreme stavljajuci .bak na .dll iz odgovarajucih VST foldera, jer ne mozes imati 2 putanje u Cubaseu prema istom plaginu (kontakt i kontakt bridged na primer - su jedan isti plagin)

idvi 31-01-2015 08:48 AM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 364483)
Prvo pitanje - pogledaj podesavanja. Performance mode i audio get blalba (prve dve opcije) treba da su stiklirane, one se odnose na to. Igraj se malo sa opcijama, za svaki plagin treba da nadjes idealan odnos - srecom te dve opcije rade na vecini plaginova

Drugo - moja struktura plaginova je VST32, VST64, JBVST32, JBVST64. Po potrebi koristim jb plaginove, u isto vreme stavljajuci .bak na .dll iz odgovarajucih VST foldera, jer ne mozes imati 2 putanje u Cubaseu prema istom plaginu (kontakt i kontakt bridged na primer - su jedan isti plagin)

Hvala!

:da:

All times are GMT +1. The time now is 04:07 PM.