![]() |
Re: Sampletank 3 64 bit-a u 32
Program se stalno razvija i po meni je najbolje koristiti poslednju verziju. Čovek apdejtuje čim sazna da ne?to ne radi. Kupovinom dobijate pravo na besplatne apdejte, a s obzirom na cenu, potpuno isplativa investicija!
|
Da, tako je... jos jedan apel da se kupi programce, jer zaista vredi tih 10ak, ili 15ak eura (vec sam zaboravio koliko smo ga placali)...
|
Izvinjavam se, zaboravih precizirati da je u mom slucaju Sample Tank 3 preko jBridgea proradio samo u Cubase-u 5 32bit na win 7 64bit.
Maschine 2.2 64bit ga i dalje ne vidi. Ni u Maschine "standalone" modu, ni kao plug-in u Cubase! |
Quote:
ALI ..posto imam potpuno istu situaciju ali s Kontaktom vidim da mi (sa sada 64 bitnim) guta više procesora!?? i to cc20%. Isti projct iste postavke kad pokrenem sa 32 Kontaktom CPU se smanji (i to vidno)za cc 20% !??. U cemu je caka? Još jedno pitanje dali mogu nekako da premjestim 32 bit dll -ove u drugi folder otvorit ih zasebno tj i 64 bit i 32 bit ?? |
Quote:
Drugo - moja struktura plaginova je VST32, VST64, JBVST32, JBVST64. Po potrebi koristim jb plaginove, u isto vreme stavljajuci .bak na .dll iz odgovarajucih VST foldera, jer ne mozes imati 2 putanje u Cubaseu prema istom plaginu (kontakt i kontakt bridged na primer - su jedan isti plagin) |
Quote:
:da: |
All times are GMT +1. The time now is 04:07 PM. |