Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   PAYPAL Omogucena uplata ! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=46491)

STUDIOTON 09-10-2014 09:34 AM

Re: PAYPAL Omogucena uplata !

1 Attachment(s)
od juce omoguceno je primanje novca , kao sto je i napisano na pp sajtu .. moj srpski account dobio je sve opcije .. naravno i vas :)

Jan 09-10-2014 02:33 PM

Pozdrav ljudi, koja kartica i u kojoj banci je najbolje uzeti racun ? Ja imam dinarski i devizni racun u Intesi, i razmisljam sta da radim, sta je najbolje za Paypal ?

STUDIOTON 09-10-2014 02:37 PM

svejedno je

Jan 09-10-2014 02:39 PM

Quote:

Originally Posted by STUDIOTON (Post 362094)
od juce omoguceno je primanje novca , kao sto je i napisano na pp sajtu .. moj srpski account dobio je sve opcije .. naravno i vas :)

Ivane, jel si probao da povuces novac sa svoj paypal racuna? Na B92 sajtu sad citam medju komentarima, kazu jeste ima opcije primanja ali da :

""Currently PayPal accounts in Serbia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds.""

Jedan od odgovora nekog iz paypal-a nekom coveku:

"No need to change anything on your account, I checked your account under this email address **********@live.com and it shows that there was no money on your PayPal account as of the moment (so no need to withdraw any funds yet). We are expanding the capabilities for countries to receive and withdraw money. We are happy to tell you that the receive and withdraw feature will be available to your country soon." "

STUDIOTON 09-10-2014 02:41 PM

to su sada stvari tehnicke prirode. mogucnost smo dobili, i potrebno je dan-dva dok sve profunkcionise.. ne brini.. samo malo strpljenja :wink:

awacs 09-10-2014 02:46 PM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 362101)
Pozdrav ljudi, koja kartica i u kojoj banci je najbolje uzeti racun ? Ja imam dinarski i devizni racun u Intesi, i razmisljam sta da radim, sta je najbolje za Paypal ?

U kojoj banci si na kraju uzeo karticu? Dinarski mi je u Vojvođanskoj, devizni u Komercijalnoj, u obe me gledaju belo kad ih pitam da li im Internet kartice rade sa PayPalom...:noob:

Pozdrav,

Vasa

STUDIOTON 09-10-2014 02:49 PM

apsolutno svaka visa kartica kao i svaka internet kartica funkcionise..

ja imam 3 vezan kartice, iz 3 razlicite banke

Jan 09-10-2014 02:55 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 362105)
U kojoj banci si na kraju uzeo karticu? Dinarski mi je u Vojvođanskoj, devizni u Komercijalnoj, u obe me gledaju belo kad ih pitam da li im Internet kartice rade sa PayPalom...:noob:

Pozdrav,

Vasa

Ma nisam jos uzeo, mada imam Visa Inspire iz Intese, nadam se da cu moci nju da povezem da se ne drndam previse :D

awacs 09-10-2014 03:29 PM

Quote:

Originally Posted by STUDIOTON (Post 362106)
apsolutno svaka visa kartica kao i svaka internet kartica funkcionise..

Kad ka?e? ?svaka Visa kartica? pretpostavljam da misli? na svaku deviznu Visa karticu, jelda?

Pozdrav,

Vasa

Jan 09-10-2014 03:30 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 362109)
Kad ka?e? ?svaka Visa kartica? pretpostavljam da misli? na svaku deviznu Visa karticu, jelda?

Pozdrav,

Vasa

Mislim da ne misli :) Mislim da paypal moze da se veze za dinarski racun, banka konvertuje onda evre u dinare. I kurs je vzvz

All times are GMT +1. The time now is 09:08 AM.