![]() |
Re: Vst's
Quote:
Dobro, nije sad on avion-kamion, ali s obzirom da je besplatan odlican je |
Quote:
U poslednje vreme sam ponovo počeo da otkrivam Waves pluginove, ponajvi?e one guitar stompove, ali ih koristim za sva?ta osim za gitaru :) Ustvari, mislim da je pre odlaska u kupovinu dobro pogledati ?ta već imamo u kući :) Pozdrav, Vasa |
Podseti me kad si vec pomenuo te wavesove pluginove, drugar Alfom mi je preporucio plug and mix bundle ima svasta nesto tu cak i dobrih plate reverba ali plugin screamer me je odusevio i isto na sve sam ga koristio samo na gitaru nisam. Gledao sam Pensado stavi na sendu iza reverba neku saturaciju pa mu doda i lo pass filter, sprda se covek al poenta je da svakakve kombinaicje mogu da se prave.
|
Quote:
Kao LEGO kocke ? jebe? onu sliku na kutiji, napravi? ne?to svoje, ko mo?e da ti zabrani da stavi? drvo na krov? :) Pozdrav, Vasa |
ahha to, pogodio si ga u centar, ja mislio Pensado nesto mixuje kad ono EPP. :grin:
|
Svaka cast na temi! trebalo bi napraviti neku kategorizaciju svih tih stvari u podforumu Audio Software.
|
Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthre...t=8599&page=33 |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Ja bih spomenuo sfx machine(mator do zla boga,ali efikasan)takodje antaris tube(ditorzija idealna za staviti iza senda revba,a pritom uopshte nije zahtevan)od synthova rob papen blue(bogami i on je bash mator)koristim biblijske plaginove,..
|
All times are GMT +1. The time now is 12:47 AM. |