Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   NEW DAW Bitwig Studio (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=45882)

damir23 04-04-2014 06:02 PM

Re: NEW DAW Bitwig Studio

midi editor-koma
mislio samo meni ali vidjeh na forumima da ima jaaaaaaaaaako puno problema
činjenica da se zakrpe rade "svakodnevno" ne ide ba? u prilog ozbiljnijem pristupu (v 1.05)
dovoljno je malo prolutati njihovim ofice forumima i sve je jasno
usput ima na tr?nici-par dana nakon slu?benog izlaska

branoy 04-04-2014 10:47 PM

ja cu vam reci nesto, ja nisam cuo bolji zvuk daw-a, da sta god pipnem, low, mid, hig bilo sta, stavim efekat, da nema ama bas nikakve guzve, da sve pliva.
ja se od ovog sad neodvajam!! toliko se bunim znam celi zivot na C5, nikad zadovoljan zvukom, ovim sam zadovoljan od kad pipnoh ga i prvi export cuh! haha neverovatno.

efekte nisam uopste pomislio bilo koje sa strane, sve njegovo samo uzmem, i kazem a cuda!!

bounce mu je cudo, direkt na kanalu pretovori vsti, a ostaje i vsti i dalje ga sviras, i nastavljas midi svirati posle dela kojeg si bouncovo. i onda svidi ti se ti samo klik bounce to kanal i odma imas wav na kanalu. itd nema se tu sta reci kad vam ja kazem

jedino nisam skontao kako REX2 uvodi, aman ne prima ga.
ali pazi ovo, obican WAV isecen par taktova, sinhronizova sam tako u projekat. jos bolje ne moram se muciti silcovati i praviti rex. samo prevlaci wav

evo jos nesto, sto sam upravo radio

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/lGXSyJkLdmE?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jan 04-04-2014 11:04 PM

Da uvedu fades i crossfades pa cu probati, dotle ne vredi... Ako ima upucenih nek kazu kad uvedu to u neki update :D

branoy 04-04-2014 11:23 PM

pa lako je nacrtati automatizaciju levela, to mi i ne smeta

Jan 05-04-2014 12:01 AM

Quote:

Originally Posted by branoy (Post 358124)
pa lako je nacrtati automatizaciju levela, to mi i ne smeta

Pipkavo je malo kad imas preko 500 eventa i projekat od 40 kanala za miks

branoy 05-04-2014 12:04 AM

dobro to jest. haha, de ba ostavili su nesto da i oni mogu napraviti update hhhahha

lesha 05-04-2014 06:17 PM

Jo? uvek je sve? i ima gomilu stvari koje fale, engine jo? uvek nije optimizovan i za 50-60% je zahtevniji od Abletona.
Dobra vest je da su sredili PDC koji ne pravi problem pri automatizaciji kao kod Abletona, uskoro ubacuju group tracks i multiout za VST. Nisam do sada čuo kvalitetnije odrađen stretch semplova, za to im svaka čast.

U svakom slučaju za ljude koji su do sada radili u Abletonu preporuka za testiranje, mada je za ozbiljan rad Ableton jo? uvek bolji.

branoy 05-04-2014 08:44 PM

lesha @engine jo? uvek nije optimizovan i za 50-60% je zahtevniji od Abletona.

ja se bojim ako oni to smanje da to vise ovako nece zvucati !! nek ne diraju nista :D sve pliva, disheee, milina.

lesha 05-04-2014 09:47 PM

Quote:

Originally Posted by branoy (Post 358171)
lesha @engine jo? uvek nije optimizovan i za 50-60% je zahtevniji od Abletona.

ja se bojim ako oni to smanje da to vise ovako nece zvucati !! nek ne diraju nista :D sve pliva, disheee, milina.

Ja nisam zadovoljan, projekat ?tuca a nisam ga po?teno ni popunio...

damir23 05-04-2014 10:11 PM

u ?irokom polju korisnika na forumima, domaćim i stranim, samo branoy je zadovoljen..Nitko drugi ne hvali ( ama ba? svatko mu nađe ne?to ?to ga smeta, fali, ...)pa sad ne znam jel to ima neku spec verziju ili nije ni jedan projekt zaozbiljno zapoćeo, već samo isprobava...no dobro
bar netko zadovoljan

All times are GMT +1. The time now is 05:19 PM.