![]() |
Re: Pucanje "Cubase 5" i ucitavanje semplova u Kontakt
savetujem da se obratiš direktno Divineru, na private, mislim da je on detaljno izučio Jbridge. ja ga retko koristim pošto se ne bavim programiranom muzikom.
|
Quote:
|
Pucanje "Cubase 5" i ucitavanje semplova u Kontakt
Ne bi trebalo da gleda gdje su x64 plagovi. Tako da treba da napravis zaseban folder gdje instaliras x64 plagove i drugi gdje ce on da skladisti te 'duplikate' koje jbridge napravi i taj path dodas u cubase pored. Sa ovim gdje ih instaliras ne radis nista, samo ga ostavis tu..
Dakle npr. C:\Vstplugs x64 - tu instaliras vst 64 bit.. Onda recimo c:\jbridge\x64 to x32 - da ih tu jbridge extractuje i da omoguci 32bit hostu da ih vidi.. Dakle ovu c:\jbridge\xxxx putanju dodas u cubase i to mu bude to Sent from my iPhone using Tapatalk |
@Dushan_S
Upravo mi to nije bilo jasno, ocigledno da sam sebi zakomplikovao zivot, a da zapravo nisam trebao tako :) Definitivno je pametno resenje originale .dll fajlova backup-ovati i staviti negde na stranu. Hvala! @Rhino Odlicno si ovo objasnio. Ovo mi je upravo i trebalo. Znaci ipak je najbolje da se jbridge-ovani pluginovi pozivaju iz nekog novog foldera, a da originale ne diram, vec samo da u Plugin putanjama, "uputim" Cubase u taj folder gde cu imati te jbrigde vst-e... ja sam se malo zapetljao, pa sam poceo da citam o Jbrigde-u, sa vise razlicitih izvora, pa sam se pomesao, posto sam video nekoliko razlicitih pristupa, ali izgleda da je jedino ovaj ispravan. Manjak koncentracije ponekad moze da ucini cuda! :) Hvala puno, mislim da je sada sve jasno! :) Veliki pozdrav! |
All times are GMT +1. The time now is 04:44 AM. |