![]() |
Re: Cubase 7.5 i Steinberg UR 824
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
najbolje moguce resenje koje svima predlazem, za taj novac(700-800) eura, ne postoji stabilnije resenje ..
Moj odgovor je bio za 7.5 soft, ne za hardver, mada i ur 824 ima dobra resenje i nije losa karta, ali svakako gubi bitku sa bilo kojim rme-om, pre svega jer je rme jedna od najstabilnih audio interfejsa ikada .. |
Quote:
|
Ljudi ne kudite Steinberg UR824, ja prezadovoljan.:grin:Imao sam prije TC Konnekt 24D.Čistoća zvuka i preampi su vrhhhhhhh, opcije mixera,prezadovoljan:grin:.Ovaj nazovi problem vjerovatno(sto rece Moritz) lezi u prethodnom postu, da obrisem stariju verziju, pa ponovo vratim samo Cubase 7.5.Al takva je situacija da mi se sad ne instalira novi sistem i stimanje JBridge, odnosno prelazak na VST 64 bita komplet.Sad sam instalirao 32 bitnu verziju Cubase 7.5 samo da ga malo testiram i isprobam.Sto se tice nedostatka MIDI In -Out , i to sam rijesio kupovinom M-Audio Midi sport 2x4, kojim sam povezao Mackie Control Universal.Radi savrseno. I Cubase 7.5 polako lije?e na svoje.Pozdrav i za Slija i za Ivana.Hvala Moritzz:wink:
|
Da se vratimo ponovo na temu.
Instalirao sam novi sistem.Sada je sam Cubase 7.5 i zvučna karta.Ponovo ne vidim dsp mixer kad udjem u Cubase 7.5,zaledi ga.Ima li neko neku ideju?????????? |
O.T.
* E, veliki jaro, ja jes' ti nick name !!! Ćuj, radijator1 :):grin::D Kako god, veeeliiiiki PoZzzz. za obojicu. :) p.s. @elmirh : rekli smo da ćeš me pozvati kad to urediš?! |
He, heee radijator, radijator.....
Pa nisam jos sredio, smori me ovaj problem.........Pomagaj ako znas, hehehee. :wink: |
Znam. Kao i uvijek. :)
Kupio si odlične komade opreme, dao veeelike pare, ima? fini studijski prostor ; sve sa WC-om za klijentelu :D Kupio si i dobru kartu i original CuB. ... , ... Ja bi' se do sada ucrvao 100x sa tim ?to i nije problem. Zavr?i taj projekt ?to radi?, ili ?ta je već razlog za dr?anje starog soft sistema, FORMATIZIRAJ DISKOVLJE, INSTALIRAJ SISTEM ISPOČETKA I UUU???IIIVVVAAAJJJJJJJ!!!!!!! Sve si nabavio za narednih bar 5 godina, pa vrijedi potro?iti 7 dana instalacije i biti miran. ?ta god proba? ovako kako proba?, neće ići. p.s. A i nisam ti napisao ba? ne?to nepoznato ; i ti to zna?, a i kolege koji su ti to već sugerisali. Vozdra i PoZzzz. |
All times are GMT +1. The time now is 05:52 AM. |