![]() |
Re: BFD3 je dostupan svima :)
Kontakt library, of course
|
Quote:
|
Moje razmišljanje je da su ti gigabajti smišljeni da bi se uzela lova nama što ne znamo da napravimo dobar bubanj,bass i drugo.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dao sam sebi za pravo da editujem postove koji nisu vezani za temu, a ujedno spadaju u prepucavanja, mislim da su beskorisni... Ako se osecate ostecenim, posaljite mi PM.
|
Pomenu me neko, pa da se javim (iako se borim sa svojim karakterom da ne učestvujem u ovakvim debatama)...
NIKADA nisam koristio BFD. Ne sviđa mi se kako svira, ne uklapa se u moju ideju bubnja u muzici. Na prvoj ploči sam koristio Superior drummer ("kucanje" preko midi klavijature uz ozbiljan editing mišem + svirani elektronac). Na drugoj ploči sam koristio Mixosaurus + razne semplove za lejere (uglavnom na dobošu, mada u par pesama sam lejerovao i bas bubanj). U dve pesme svira živi bubanj. Pozdrav |
Quote:
|
Evo i prvi FIX stigao, kazu da je bilo gomila timebombi... Samo vreme ce pokazati da li su ih sve pronasli, verovatno ce izlaziti jos gomila fixeva u buduce. Nisam probavao ovaj fix, ali znamo kako to ide kod ovih "zaebanih" :D
|
All times are GMT +1. The time now is 05:49 PM. |