Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   BFD3 je dostupan svima :) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=45381)

STUDIOTON 04-01-2014 11:08 PM

Re: BFD3 je dostupan svima :)

Kontakt library, of course

loscolorados 05-01-2014 09:51 AM

Quote:

Originally Posted by Sky Net (Post 355011)
Da nije malo previse 100Mb za set bubnja? :D

bfd 2 sa svim ekspenzijama dosad je imao 350 gb, sad na to jo? ovih 100 ti je 450gb, posve normalno u dana?nje vrijeme brzih procesora i velikih hard diskova

disco violence 05-01-2014 10:03 AM

Moje razmišljanje je da su ti gigabajti smišljeni da bi se uzela lova nama što ne znamo da napravimo dobar bubanj,bass i drugo.

loscolorados 05-01-2014 11:39 AM

Quote:

Originally Posted by disco violence (Post 355019)
Moje razmi?ljanje je da su ti gigabajti smi?ljeni da bi se uzela lova nama ?to ne znamo da napravimo dobar bubanj,bass i drugo.

pa to svakako:wink:

Everbeatz 05-01-2014 12:09 PM

Quote:

Moje razmi?ljanje je da su ti gigabajti smi?ljeni da bi se uzela lova nama ?to ne znamo da napravimo dobar bubanj,bass i drugo.

To sam i ja mislio dok nisam video do kojih detalja je uradjen program - za takvu dozu super realizma je jednostavno potreban taj GB prostor...ali ima nesto i u uzimanju para:wink:

STUDIOTON 05-01-2014 12:12 PM

Quote:

Pre ce da bude da su ti gigabajti smisljeni da bi bubnjari ostali bez posla, a ti kao programer uzeo vise para ! :wink::wink:

psionic 05-01-2014 07:22 PM

Dao sam sebi za pravo da editujem postove koji nisu vezani za temu, a ujedno spadaju u prepucavanja, mislim da su beskorisni... Ako se osecate ostecenim, posaljite mi PM.

Ogi 06-01-2014 01:43 AM

Pomenu me neko, pa da se javim (iako se borim sa svojim karakterom da ne učestvujem u ovakvim debatama)...
NIKADA nisam koristio BFD. Ne sviđa mi se kako svira, ne uklapa se u moju ideju bubnja u muzici.
Na prvoj ploči sam koristio Superior drummer ("kucanje" preko midi klavijature uz ozbiljan editing mišem + svirani elektronac).
Na drugoj ploči sam koristio Mixosaurus + razne semplove za lejere (uglavnom na dobošu, mada u par pesama sam lejerovao i bas bubanj).
U dve pesme svira živi bubanj.

Pozdrav

psionic 06-01-2014 01:54 AM

Quote:

Originally Posted by Ogi (Post 355109)
Pomenu me neko, pa da se javim (iako se borim sa svojim karakterom da ne učestvujem u ovakvim debatama)...
NIKADA nisam koristio BFD. Ne sviđa mi se kako svira, ne uklapa se u moju ideju bubnja u muzici.
Na prvoj ploči sam koristio Superior drummer ("kucanje" preko midi klavijature uz ozbiljan editing mi?em + svirani elektronac).
Na drugoj ploči sam koristio Mixosaurus + razne semplove za lejere (uglavnom na dobo?u, mada u par pesama sam lejerovao i bas bubanj).
U dve pesme svira ?ivi bubanj.

Pozdrav

Pa to sam ja istakao kao nesto sto mislim da je vrlina ove 3ke - zvuci drugacije od dvojke, ima vise kontrola prostora i tako dalje. Sam rad u programu je malo doteran. Inace ni ja ga nesto ne koristim, a kada ga i koristim, koristim samo pojedinacne udarce, ili samo neke elemente (raid, bell, hatovi, crash...) Treba truda i vremena da "zazvuci", ali valjda su i momci iz FXpansiona to uvideli, tako da me zanima kako ce se ponasati u svakodnevnom radu, kada se pojavi verzija u kojoj moze normalno da se radi. Ono sto sam onako - na prvu - cuo i video - svidelo mi se, za razliku od ranijih verzija...

psionic 09-01-2014 04:45 AM

Evo i prvi FIX stigao, kazu da je bilo gomila timebombi... Samo vreme ce pokazati da li su ih sve pronasli, verovatno ce izlaziti jos gomila fixeva u buduce. Nisam probavao ovaj fix, ali znamo kako to ide kod ovih "zaebanih" :D

All times are GMT +1. The time now is 05:49 PM.