![]() |
Re: Gasi se Jelen top 10 lista...
1 Attachment(s)
Ko zna, mozda ce lista samo doziveti trasformaciju u recimo, Always Top 10. Ako disa, na primer predje u ovu firmu.
|
Nikad mi nije bilo jasno po kom kriterijumu se sastavljala ta lista,izgleda po pijanom.
|
Quote:
Diskomer Studija B (http://studiob.rs/radio/diskomer.php) je bar transparentan, tamo lepo pi?e da Sloba Konj sam igra Tetris sa onim pločicama na kojima su nazivi pesama. Ustvari i nije Tetris, vi?e je Sokoban. Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
|
Fali im samo mladic.
|
Da se ja pitam rekao bi da je jedina dobra rock emisija Gruvanje na RTV,tamo čovek može da vidi i čuje da ima novih dobrih bendova,najave koncerata,intervjue sa lica mesta i drugo.
RTS ne treba da pravi emisiju na ovaj fazon treba samo da preuzme Gruvanje sa RTV(kao i Državni posao),a studio B nek se snadje. |
Quote:
|
Quote:
Sent from my C6603 using Tapatalk |
Quote:
?alu na stranu, Gruvanje je OK, ali nije lo?e da postoje dve emisije, čisto zarad količine minuta na TV-u. S tim ?to naravno nije dobro da druga od te dve bude Jelen Top 10 :) Koliko se sećam, Gara?a na Televiziji Beograd je bila na tragu onoga ?to Dule Svilokos pominje (od hipsteraja do ruralnog hard roka). Ali i ?alu i televiziju na stranu, veći je problem ?to ima toliko malo bendova koji imaju pesme koje mogu da skupe dovoljno publike za vi?e od deset koncerata godi?nje (ako i toliko). Mislim, samostalnih koncerata, ne onih Beer Festova, slaninijada i bajkerskih skupova. Ono, da neko plati makar i sitnu kintu da čuje ba? tebe. Istina je da narod nema para, ali ruku na srce nema ni ba? mnogo toga ?to bi neko hteo da plati, čak i kad bi imao novce. Tu na?alost nije kriva gre?na Jelen top lista. Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 12:27 AM. |