|  | 
| 
 Re: i-didnt-know-my-converters-were-bad-until-someone-told-me pa šta bih ti mogo reći, tejk je tejk, i tu stvari se menjaju po drugačijoj osi. Ja pričam o karakteru visokih frekvencija i sl, kada se neke stvari dešavaju i ponavljaju redovito, bez obzira na tejkove i čak različite bubnjare i sl. Malo je na ivici magijskih i religijskih priča, ali sam blizu i statističkog uverenja, u smislu koliko je bilo muke izvući nešto iz lošijih datih uslova u odnosu na brzinu i lakoću rada sa dobro usnimljenim materijalom. I to opet, najviše primećujem u poslednjem turnusu rada, sa dobrim monitoringom.  Kad sve svedem, najviše se odnosi na karakter spektra iznad 10k, gde su činele i sibilanti, i generalno količina ekvalizacije svega i svačega, o tome smo već pričali. Mnogo manje se notchuje, više se radi sa širim Q faktorom | 
| 
 Re: i-didnt-know-my-converters-were-bad-until-someone-told-me Quote: 
 Pozdrav, Vasa | 
| 
 Re: i-didnt-know-my-converters-were-bad-until-someone-told-me digresija ili ne, potpuno je nespojivo, i nije moj izbor bio da radim obe pozicije. I dalje bi najsrećniji bio da se zaposlim u nekom drugom, lepom i lepo opremljenom studiju, i da mogu da živim od toga. | 
| 
 Re: i-didnt-know-my-converters-were-bad-until-someone-told-me a što se opreme tiče, ja opet samo iz mog iskustva. A mnogi su ovde prisutni čuli i mnogo više od mene, a opet gomilu puta i ja nisam imao predstave gde uopšte da tražim razlike i sl, te me bivalo sramota od samog sebe što nešto "izhajpovano" ne čujem. | 
| 
 Re: i-didnt-know-my-converters-were-bad-until-someone-told-me a što sam na blind testovima par puta ljosnuo placebčinu od efekta ajoj majko to je bolelo | 
| 
 | 
| 
 Re: i-didnt-know-my-converters-were-bad-until-someone-told-me BoZoEl SM3 full paket | 
| All times are GMT +1. The time now is 03:15 AM. |