Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Nikola Vranjković @Underground Sound Factory (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=45099)

Arthur 19-11-2013 07:46 PM

Re: Nikola Vranjković @Underground Sound Factory

nemaš zašta žaliti, evo sad će biti dva projekta iz te ekipe, pa ko šta voli nek sluša :)

alavuk 20-11-2013 03:35 PM

a gde je lale basista BO-a ? ili je sa vranjkovicem i dalje ?

Dushan_S 20-11-2013 04:21 PM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 352790)
Moram reci da kao neko ko je proveo burne godine adolescencije uz muziku Block-Outa,koja je bila nesebican saputnik,kao ziv covjek koji te prati u stopu,na nekom dalekom putu,sa pomalo neizvjesnim krajem,strasno zalim sto se bend raspao.

Pa tehnički se bend nije raspao, dodu?e neki dovode u pitanje ostvarivost namere ostatka benda da nastavi bez Nikole.
Quote:

a gde je lale basista BO-a ? ili je sa vranjkovicem i dalje ?
Nikola nije vi?e u bendu, svi ostali su i dalje Block Out.

Synclavier 20-11-2013 04:27 PM

Eto... Moze i ovako. :da:

Sve bas u Nikolinom maniru. Imam u vidu i da se radi o pesmi staroj vise od 10 godina.

Ali, kako god, ovo je - odlicno. :)

awacs 20-11-2013 07:47 PM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S (Post 352878)
Pa tehnički se bend nije raspao, dodu?e neki dovode u pitanje ostvarivost namere ostatka benda da nastavi bez Nikole.

www.block-out.com/

... e, pa vest na vrhu strane.

Pozdrav,

Vasa

Dushan_S 20-11-2013 09:49 PM

Re: Nikola Vranjkovi? @Underground Sound Factory

To ti je kao kod razvoda. Kako kapiram, Nikola je imao ?ifru od hostinga sajta ostali nisu, pa ono... Block Out su nakon te vesti izjavili preko Mite da se ne sla?u sa onim ?to je pisalo na Block Out sajtu :)
A ina?e:
http://nocturnemagazine.net/vesti/46...vom-materijalu
Pa sad, vide?emo kako ?e zvu?ati.

Arthur 21-11-2013 10:50 AM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S (Post 352878)

tačno. I ne samo bez Nikole nego bez tih pesama koje je napisao, što je 95% od ukupnog broja. Lale Balać je nije sa Nikolom.

Inače, hosting sajta je godinama, kolko sam u toku, radio i plaćao neki tip koji je veliki fan, od samog početka, tako da mislim da je sve do njega, nit je Nidža imao šifru nit se nešto kolko vidim bavi tom pričom. Radi na svom materijalu i ekipi i to je manje više to

awacs 21-11-2013 10:54 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 352913)
tačno. I ne samo bez Nikole nego bez tih pesama koje je napisao, ?to je 95% od ukupnog broja.

Pa dobro, mogu da nastupaju kao Block Out Tribute Band :)

Pozdrav,

Vasa

Arthur 21-11-2013 11:12 AM

ne mogu, nastupaće kao Block Out pošto je kolko znam ime Mitina svojina, ali bez tih pesama, već sa ovima sa A strane kasete prvog albuma, i nekim novim. Kakve su ne znam, želim im sreću :)
a za tribute valjda moraju ipak imati odobrenje autora, valjda.

psionic 21-11-2013 12:39 PM

Mene je jedno vreme ortak koji se mnogo lozio na Block Out, lozio da Vranjkovic sam sebi miksa muziku, tj da je on producira.. Jel to (bila) istina, narocito one starije stvari (1995, SDSS...)? Uvek mi se nekako cinilo da je njegov vokal bio suvise van miksa i prejak, sto je islo u prilog tome da sam miksa svoje stvari ( pa samim tim ima mogucnost da sebe digne do daske :D )

All times are GMT +1. The time now is 12:16 AM.