![]() |
Re: Pmc mb2-xbd-ba $85,000?!?!?!?
Quote:
Cekaj,ne kapiram sta ima u Jasen salonu namestaja, zvucnici kao zeljkovi???? |
Nije isti model, ali je PMC pribliznih dimenzijaako ne i veci, obavezno otici, mada je to bilo pre pola godine, nemojte me drzati za rec, otkud znam, mozda su ih zamenili za nesto bolje :D Mozda treba pozvati prvo pre nego sto se ode.
|
Quote:
-Dobar dan, da li je to Jasen prodavnica namestaja? -Da, izvolite? -Interesuje me imate li nesto od troseda na razvlacenje u eko kozi i imate li jos uvek u ponudi PMC monitore?:rotfl::rotfl::rotfl: Slicno kao ono-OGLAS: Prodajem Porshe dvosed....trosed i dve fotelje...:) |
Znam, suludo, ako si video link koji sam postavio izgleda da je Negovanovic tu umesao prste ne bi li uvaljao ljudima koji namestaj pazare po takvim prodavnicama...
|
65000! Kakvo je to frljanje ciframa?http://vintageking.com/pmc-loudspeakers-mb2s-p-pair Vlada Negovanovic i Cecin studio.
|
Ma nisu ti od 85.000 kod Vlade, rekoh da sam kod njega radio na PMC pa su mi se svideli :D
I nije poenta u tome Lacky, nego da stoji par u Jasenu bre coece :banghead: Zasto, zastooooo !?!?!?!? |
1 Attachment(s)
[ATTACH]13660[/ATTACH
Nije nikakvo frljanje,ovi cuce kod cece iza SSL |
Za Cecu ne znam, ali kod Vlade su bili pasivni, mislim da Lacky na to misli.
|
To su aktivni, a oba para kod nas su pasivni i to je ona cena. Naravno ta cena je zvanicna kod trgovaca.
A sto im je tolika razlika u ceni pasivnih i aktivnih, to mi ne ide u glavu! |
Mali off, moji Adam A7x zvuce presmesno u poredjenju sa TB2sa, kad prebacim sa PMC na Adama cuje se masivna rupa u srednjem spektru u odnosu na PMC... Ja sam mojim PMC-om prezadovoljan
|
All times are GMT +1. The time now is 06:38 PM. |