![]() |
Re: Aleksandar Stanojkovic - Ne verujem sebi (acoustic) + NAJAVA
Quote:
Jb? album, daj drugi singl, pa onda treći. Album ionako niko neće da kupi, a i ako ga skine za D? izabraće dve ili tri pesme zbog kojih bi platio kartu da te čuje u?ivo. Ostale pesme mu garantovano nisu va?ne, a i na osnovu neke tri mo?e da pretpostavi u kom si fazonu. Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
malo atmosfere sa sinoćne svirke:
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/nwT5efA6klI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/1xKzBf38z2Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> snimci su očaj, kamera je snimala 5.1. probao sam bar mao da sredim neki šatro stereo zvuk da bi moglo da se kači na yt. što se tiče ove priče, uvek moraš da se dokazuješ. tačno. ali ja nisam rekao da neću da se dokazujem. rekao sam da nemam potrebu da se dokazujem nikome drugome osim samom sebi. jer prosto, nisam klinac koji bi da se dokazuje, nego sam dovoljno zreo da bih da radim lepu muziku koja će živeti. a ja sam najzadovoljniji kada je publika zadovoljna, sa druge strane moram da ispunim neke svoje kriterijume. naravno, i taj neki paul (ko god to bio hehe) je više gledao svoje srce prvo da namiri a publika je tu bila da shvati, i nije joj bilo teško jer je čovek već pravio prelepe pesme: http://youtu.be/DJIdW2vST0M nisam siguran da je to rađeno samo da bi se dokazao publici.. pa nisu beatless-i kiss, pobogu.. :) eeediiiit: ograđivanje: nisam se poredio sa bitlsima! :) |
imaš plug steinbergov mix convert 6to1 koji ti može pomoći oko sređivanja stereo podmixa. kolko kontam, najbolje je da ugasiš rear kanale :)
|
ugasio. ali kad je u tom modu onda jako čudno prima zvuk kamera, ne znam šta radi i kako, ali jbg. zvuk sa bine se jedva čuje, čuje se samo buka otpozadi... mada par drugara mi je reklo da smo bili pretihi.. a i sa tom jačinom je dolazilo do one mikrofonije. moramo da nađemo neku ozvuku, definitivno. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 10:18 PM. |