Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   X Faktor Srbija - jel gledao neko? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44985)

Khan 19-11-2013 09:51 PM

Re: X Faktor Srbija - jel gledao neko?

Ukjucih da pogledam... Meni je ovo tesko za istrpeti zbog zirija...

awacs 19-11-2013 09:59 PM

Ali lik je OK.

Pozdrav,

Vasa

Khan 19-11-2013 10:25 PM

Ma klinci su mi super; i dobri i losi, bar na ovom forumu ljudi znaju sta sve ulazi u rec both, a sta izlazi iz post produkcije. Ovi bar ne zaradjuju milione (jos uvek), pa je simpaticno...

A bilo je i sasvim pristojnih ljudi, kojima, u najboljoj nameri zelim da odmah ispadnu, kako ne bi bili 'turbo-pinkovani' od samog pocetka eventualne karijere i kako im ne bi bila uskracena mogucnost jednostavnog uzitka bavljenja muzikom.

DaBear 19-11-2013 10:32 PM

Quote:

Originally Posted by Khan (Post 352815)
Ukjucih da pogledam... Meni je ovo tesko za istrpeti zbog zirija...

pa to je ono sto je meni naj zabavnije...:D

Khan 19-11-2013 10:40 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 352824)
pa to je ono sto je meni naj zabavnije...:D

Ali pazi... Ti si na bezbednoj udaljenosti, ovde u epicentru je radijacija mnogo veca, pa tolerancija brzo opada, jos ako te inace muci stomak, ni iskrena zelja za sadizmom ne pomaze!:D

awacs 19-11-2013 10:59 PM

Quote:

Originally Posted by Khan (Post 352821)
A bilo je i sasvim pristojnih ljudi, kojima, u najboljoj nameri zelim da odmah ispadnu, kako ne bi bili 'turbo-pinkovani' od samog pocetka eventualne karijere i kako im ne bi bila uskracena mogucnost jednostavnog uzitka bavljenja muzikom.

Sa druge strane, ako su već sami re?ili da izađu na stočnu pijacu tog tipa, ja im ipak pre ?elim da budu turbo-pinkovani nego jelen-top-listovani. If you catch my drift.

Pozdrav,

Vasa

Khan 19-11-2013 11:02 PM

Hell Yes!

AudioStorm 20-11-2013 12:25 AM

Meni ovo svjetski :thumbsup: Bravo Mladene !

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/zHTfc6fqRi4?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

DaBear 20-11-2013 09:01 AM

I ovaj i par drugih...i dalje sam zapanjen brojem ljudi koji znaju da pevaju !!
Do sad sve sto je izaslo na nekim plocama / CD-ima..samo neko skripanje, grebanje i recitovanje (90% nase muzike - dramske recitacije uz pozadinsku muziku!!)

Ono sto je interesantno - svi mladji od 25 godina fenomenalno pevaju na Engleskom..sinoc je jedan mali bio toliko dobar da nemoze da se pogodi da je domaci dok peva..

Ovaj stariji lik, Mladen,valjda...ima mega glas i osecaj ali akcenat mu je vrlo jak na momente...

Opet ponavljam - prava steta sto u Srbiji niko od njih nece moci da iskoristi to pojavljivanje na televiziji..
Ovde svih 10 koji udju u finale naprave nesto...cak je bilo da oni koji ne pobede razvale vise od pobednika !!!

Takodje - opet pohvala Pinku - sve je odradjeno kako treba, dobro izeditovano i izrezirano...pa cak su i sudije dobri kao deo tog (zabavnog - ne zaboravite) programa...

Dushan_S 20-11-2013 12:04 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 352854)
I ovaj i par drugih...i dalje sam zapanjen brojem ljudi koji znaju da pevaju !!
Do sad sve sto je izaslo na nekim plocama / CD-ima..samo neko skripanje, grebanje i recitovanje (90% nase muzike - dramske recitacije uz pozadinsku muziku!!)

Možda zato što za uspešnog pevača nije najvažnije da dobro peva već neke druge stvari?
Uostalom, neki od najvažnijih albuma svetske muzike imaju na sebi vokale koji ovde ne bi prošli ni u drugi krug takmičenja.

Tu i jeste jedan od problema današnje muzičke industrije, što se negde usput zaboravilo da neko, da bi imao vrednost i trajanje, (pa samim tim zaradio puno para i toj istoj industriji na duge staze) nije dovoljno da lepo peva i lepo izgleda, pa čak ni da ima hit pesmu. Potrebne su neke druge stvari koje najveći deo svih učesnika na raznoraznim planetarnim muzičkim takmičenjima ovog tipa koji dobro pevaju - nema.

All times are GMT +1. The time now is 09:18 AM.