![]() |
Re: Preporučite mi kvalitetno napajanje od 500w
Jbg nisam znao da lc power nije shnj marka ..sory..
|
Quote:
Vecina skupljih napajanja, ima fensi opcije kao sto su under i overvoltage protection, current protection, active PFC, pa ako zelis da imas pouzdano napajanje, pripremi > 50e i proveri specifikacije... |
Pazario čifteka ctg 500w 80p za 4.300 dinara,komp proradio sve ok,videćemo kako će se pokazati u ponudi bilo i lc powera oko 3000 din,ali jbmliga.pozdravhttp://www.itsvet.com/proizvod/chief...rsupply/48/484
|
Quote:
|
Mislim da si pogodio pravo napajanje...taj chieftec bi trebalo i da je tih ?
|
Jeste dosta tiši u odnosu na moje predhodno ima dosta veći ventilator koji se nalazi sa donje strane,što me je iz početka bunilo,jer se slabo razumem u hardwer(a bogami u softver),ja sam imao ono staro klasično sa ventilatorom sa spoljašnje strane kompa,guglajući sam naleteo na još gomilu napajanja/termina što mi nije bilo baš najjasnije.Npr. šta znači modularno napajanje,to je valjda ono što ima odvojive kablove,šta se time dobija?.
|
Malo off topic ja sam do pre 6meseci koristio neprestano krsh napajanja iz godine u godinu,morao sam zbog grafichke(gtx260)da ispazarim bolje i kvalitetnije napajanje i uzmem cooler master rs 600 acabd3.jel mi verujete da mi sad komp radi pa barem 40% bolje,ma sad mi synthovi lakshe rade,nesecka i neklipuje rverb kada se insertuje 2,3 puta..koliko je bitna struja..
|
Modularno znachi valjda da imash moguchnost da vishak kablova sklonish(upakujesh srolash) u samo kucishte napajanja..ja mislim..
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:02 AM. |