Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   "o.g" - ne radu bageri spot/pesma :) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44906)

disco violence 28-10-2013 08:59 AM

Re: "o.g" - ne radu bageri spot/pesma :)

Najlošije do sada

awacs 28-10-2013 10:40 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 351768)
i definitivno ne traže 15k eura fix kao neki od ciljanih bendova. Ovo je samo "muzički" odgovor, istim rečnikom. Začudo, ja ranije nisam tako kontao stvari, a onda sam kod dosta prijatelja uočio taj revolt povodom "iskrenosti" takve postavke.

Pa da, jedni (Dubioza, S.A.R.S, ili koga već gađaju) traže fiksnu kintu da bi izvodili svoju muziku, a Vikler traži fiksnu kintu da bi reklamirao mobilnu telefoniju i učestvovao u rijaliti programima. Tako da ima razlike, naravno.

Potpuno mi je bez veze što se Vikler od talentovanog i obrazovanog čoveka pretvara u „selebriti”. Odnosno, ne smeta mi to samo po sebi, smeta mi to što se pere pljujući one koji su isti kao on. A i jednima i drugima i trećima želim sve najbolje. Svako svoju sreću traži kako zna i ume.

Pozdrav,

Vasa

Dushan_S 28-10-2013 11:34 AM

Meni se u principu povraća od toga da, ne računajući pop i narodnjake, koji su eksploatisanje patetičnih i samosa?aljivih motiva doveli do ekstrema, kod nas klovnovska varijanta uvek najbolje prolazi već godinama. Gomila "zajebancije" u rep rok ili kojoj već muzici koja je kao stra?no sme?na i zabavna i mnogo super a smrdi na dodvoravanje i kompromis. Kao urbani smo kao opu?teni smo kao ludi smo hahaha. Bljuv. Ne mislim sad na njega konkretno.

E sad, u su?tini Vikler je pre?ao u "estradu", jo? kad je prihvatio poziv u velikog brata. Samim tim je, bar po nekom zdravom razumu koji ovde nije ra?iren, trebalo da bude jasno da nema vi?e ikakvog osnova da kritikuje bilo čije motive za bavljenje muzikom ili bilo čije pona?anje. Na ?alost, ljudi kao ljudi vole da misle za sebe jako dobro i da se obmanjuju time da su "drugačiji" čak i kad su postali sasvim nalik ostalima. Tako nije neobično ni ako je on uspeo da izgradi sebi neku sliku stvarnosti u kojoj njegovo estradno bitisanje nije isto kao estradno bitisanje Amadeus benda, na primer. Stvarnost u kojoj kad on baca rime na pinku ili sa znakom neke firme koja ga plati, a obraća se istim osobama koje su i?le i da gledaju Cecu na u?ću, to nekako nije isto nego je on super i kul u toj situaciji.

Ne ka?em ni?ta za muziku samu po sebi, on je talentovana osoba, ali ako će iko da se bavi pametovanjem ?ta je u redu a ?ta nije u muzici, mislim da bi on ipak trebalo da se dr?i ?aljivih priča koje gađaju nedozrele tinejd?ere i njihove pubertetske probleme a pametovanje i kritiku prepusti nekom drugom. Ne mislim da je lo?e samo po sebi raditi estradnu muziku i uzimati pare, ali je besmisleno poku?avati lagati sebe ili druge poku?ajem da se zadr?i la?na slika o tome da si ti taj koji je nekako van toga i ko ima osnova da kritikuje i deli pamet.

Znak 28-10-2013 12:15 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 351768)
i definitivno ne tra?e 15k eura fix kao neki od ciljanih bendova.

Za ?ta 15k eura?!

alavuk 28-10-2013 04:09 PM

da jedes budjav lebac dok kukas kako si u nekoj vukojebini odrast'o ...

HeatMan 28-10-2013 05:10 PM

ne verujem u šta se ovaj forum pretvorio

Dushan_S 28-10-2013 05:19 PM

?to, ?ta te boli? :)

awacs 28-10-2013 05:31 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 351780)
da jedes budjav lebac dok kukas kako si u nekoj vukojebini odrast'o ...

S.A.R.S? Ruku na srce, jesu odrasli u toj vukojebini, pa su malo uspeli da izvuku glavu iz govana. Za?to ne bi smeli da ka?u kako je ta vukojebina i dalje vukojebina? Zato ?to nisu ?ispo?tovali? Viklerov talenat koji im je onomad pomogao da konfiguri?u bend? Mislim, o meni i članovima bendova u kojima sam svirao bi mogao da se snimi 4CD boxset na istu temu, a i ja bih mogao da izdam 4CD boxset sa ličnim iskustvima. A sve skupa bi bilo dosadno i jalovo, ba? kao ovi Bageri.

Pozdrav,

Vasa

awacs 28-10-2013 05:38 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 351784)
ne verujem u ?ta se ovaj forum pretvorio

Hehe, pa to ti je je kao kad bi neki ministar posle par godina mandata rekao ?Ne verujem u ?ta se ova zemlja pretvorila.?

Pozdrav,

Vasa

HeatMan 28-10-2013 05:40 PM

boli me to što vam ništa ne valja. iskren da budem ova pesma mi je glupost, i verujem da većina ljudi koji brane ovu stvar, rade to samo zato što su tu vikler i max (bivši član foruma). da se ogradim odmah, nemam ni protiv jednog ni protiv drugog ništa, i upravo zbog toga mi je nejasna cela ova priča na forumu.

iz stvari koje sam čitao do sada (pošto već par godina se trudim da minimalno postujem) mogu samo da vidim sledeće: ne valja vam kad narodnjaci zarađuju, kada neko radi muziku samo da bi zaradio, ne valja vam alternativna scena i neki ljudi koji su uspešni u njoj jer i oni zarađuju... ne valja vam kad neko krade tuđu muziku, kada neko odradi nešto drugačije ni to vakm ne valja.. ne valja vam kad ogi i georgijev zarađuju preko sokoja, ne valja vam kad neko radi preterano ozbiljnu muziku, takođe vam ne valja kad neko radi neozbiljnu muziku.. a TEK na kraju ako nemate neke dobre argumente, ne valja vam mix. forum je postao jako sličan bureku i krstarici, i jako mi je žao zbog toga. postoji par klanova ovde i drže se zajedno, ali su u ratu jedni sa drugima. potpuno mi je nejasno kako je od onako prelepog mesta i vrlo sadržajnog foruma došlo do ovoga.

pa šta ako sars uzima 15k eura? što nisam siguran da je baš proverena informacija, jer ih poznajem i nešto je trebalo čak i za dž da odrade u dobrotvorne svrhe. zaslužili su. koji je problem u tome? čak i da idu u smeru beogradskog sindikata i da pucaju na tu priču, zašto je to vaš problem? probajte da budete bolji od njih ako su oni loši. pa šta ako vikler zarađuje od tva i reklama? to je vaš problem? jel bi trebalo da završi kao piksi (frulaš iz centra grada) da bi vi bili srećni i pričali "jao tako talentovan dečko, šteta za njega, ali bar se nije prodao".. S tim što bi on svirao violinu a ne frulu.

O čemu mi ovde uopšte pričamo? Gde se izgubila ona doza "dobroćudnog komšije" u svima vama? Ovde smo bili svi da nešto naučimo, i da pomognemo jedni drugima, a sada se ovde skupljaju ljudi ne bi li se prepirali oko nevažnih stvari, kudili neke ljude koji su uspešniji, i da bi se lečile neke frustracije.. ne osećam se prozvano jer nisam deo te ekipe, niti je mene iko lično napadao, ali neka bude ovo apel na to da se nešto promeni u skorije vreme na forumu jer se izgubilo ono što smo imali pre par godina. podforumi su mrtvi, jedini koji je živ je promocija radova (donekle) i razno, i tema sa vicevima. još čekam da u vicevima krenu prepirke i da se završi sa "ma loš ti je mix viceva ja bih digao pančlajn za 2db", i da dignem ruke skroz.

All times are GMT +1. The time now is 06:55 AM.