![]() |
Re: Neka bude po tvom(I'm so happy) - video
Quote:
-sto se tice rima , nisi u pravu, posto rime ni ne postoje, tako da nema sta da ne valja...:) -bubanj kazes da ne valja, al to je kombinacija gotovih lupova, garageband, itd, tako da tvoja kritika ide na kupertino adresu -e sad, sta je pesnik mislio? pa valjda ono "ma sta neko mislio o meni , meni je lepo i dalje, ko vas j... ,..., " eto. sad mi zao sto nisam uspio da to docaram, da bude svakom jasnije... elem, uskoro ce da usledi komplet pesma na engleskom, pa cemo imati o cemu da disutujemo pozdrav i hvala na slusanju |
Quote:
Bem ti, neko ko te ne zna bi rekao da se bavis atomskom fizikom a ne muzikom. |
'ajde, ne sekiraj se. Tako si uradio ; tako si osjetio i valja ti. ?ta brine? za to da li će se nekome svidjeti na forumu? dobro, jeste i to va?no jer ovdje ima dooosta vrhunskih znalaca i nije ba? da kad 'babo svjetuje malca' pa?nja ostane samo na ?alcu u srcu, radi kritike. Ako je to najbolje ?to si tada mogao i znao uraditi, to je urađeno najbolje na svijetu.
O.K.? I da si ovako uradio i okačio, tvoje je : http://www.youtube.com/watch?v=p6lS_neHyF4 |
Quote:
Jbga...stalno zaboravljam da se jako veliki broj ljudi bavi muzikom kao hobijem...sah, pecanje, duborez, filatelija, muzika, kucni studio... Da se napravi pesma treba vremena, dosta vremena..e sad ja se uvek pitam dali to vreme moze bolje da se iskoristi? Da li je vredno potrositi puno vremena na nesto sto u startu ne obecava...i koja je svrha te pesme i tog silnog vremena ulozenog u taj rad..? To se ja zapitam uvek... Inace, ako ti je zena prepoznala slabe strane u pesmi - znaci da ima nekog talenta !! :D |
Quote:
|
Quote:
Mislim da ga je DaBear malo grubo postavio - ali je pitanje na mestu. Da li zelis da "udjes na neki chart", ili si cisto imao potrebu da se izrazis ? Ako je ovo drugo, ako si tako hteo i sta ja znam, onda - ok, ali postoje odredjeni standardi kako npr zvuci sner. Ovaj zvuci malo cudno. Na kraju, nista NE GARANTUJE da se gomili ljudi upravo ovakav sner nece svideti... Muzika je NAJNEZAHVALNIJI posao, kojim neko moze da se bavi - jer - lepota je u oku posmatraca (u ovom slucaju - uhu slusaoca) EDIT: Zadnja dva posta su istovremeno kucana sa prilicno slicnim sadrzajem :) |
Da, razumem zasto DaBearu bode usi ovaj engleski deo :)
Jeste, malo zvuci kao da ga je pevao nas dragi, mili, nikada ne prezaljeni predsednik, koji je zavrsio u Hagu - bog da mu dusu prosti... Treba da peva kao neki opusten engleski, ali pevajuci ovako - dodaje malo taj amaterski prizvuk svemu... Mada opet - mozda je hteo bas tako englesko-srpski da zvuci... |
Quote:
|
Quote:
Ono za "chart" sam stavio pod navodnike, mislim da ne treba posebno objasnjavati na sta sam tacno mislio. A u nastavku posta sam dao objasnjenje svog misljenja, koje se BTW skoro poklopilo sa tvojim, ali izgleda da se postovi citaju do pola, pa se onda odmah odgovori :banghead: Quote:
|
Ja moram da se ubacim, posto sam odslusao pesmu od prve verzije jos pre mesec dana, ali nije mi se svidelo mnogo elemnata i u skladu sa pravilima ove sekcije nisam hteo da pisem klasican demoralisuce-kriticki post, mada ne bih onakav kakav je Vrac napisao, ali ima dosta istine oko aranzmana. (jos uvek ne vidim sebe kompetentnog ni da komentarisem ovaj muzicki pravac onako zustro)
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:02 PM. |