Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Steinberg prestaje sa podrskom za VST 2 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44674)

silicon science 04-09-2013 02:44 PM

Re: Steinberg prestaje sa podrskom za VST 2

Quote:

Originally Posted by branoy (Post 349994)
ma nije to meni to kad ja tako moram doci do dx, a da mi nisu ovamo na listi gde su efekti i instrumenti kao i svi,, u sonara fino pise DirectX i udjes i svi tu,

drugo, ja i ne koristim nesto te vst3, udjem na prvi vst2 blizi mi, kad imas procesora, ne vidim nesto specijalno potrebu za njim, a sve jaci i jaci racunari,

msm sve to ok, al malo brzaju sa tim vst3, kao i oni u pro tools 11, samo AXX, ok, al onda nece neko kupit il uzet creksovan taj isti daw , nego ce koristiti i dalje stari provereni,, itd

taj vst3 je trebao se pravit u vreme pentium 4,

:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::mad::mad::mad::mad::mad::mad::rotfl::ro tfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::cry::cry::cry::ba nghead::banghead::banghead:

Sky Net 04-09-2013 04:11 PM

Samo neka razvijaju, neka se usavrsavaju, neka ide tehnologija gdje i treba da ide..i neka prave sto bolje zastite i konacno stanu u kraj pirateriji..lijepi eLicencer i iLok.

branoy 04-09-2013 04:49 PM

ma nek oni se usavrasavaju kolko hoce, sam nek ostave gde sam se ja usavrsio!! ,, kad pogledam mogu ja bez njih ladno iako sam na njima 13god, i cubase 5 mi se ladi vec duze vreme, radi mi i sonar i protools, i mixcraft, mogu u sonar 6 ako treba od a do z muziku radit, al ima svee,

u cubesu jedino sto nemam ovamo kod drugih a to je midichorder plugin i inace neki jos par manje bitni midi plug, cak su uradili i njeg neka firma, i cita sve skritpte iz tog cubase chordera istii bukvalno, i terce rade isto , za sta mi i treba

a sve ostalo, audio midi trake, mixer, , inserti send, rojting ima na svim. itd itd

Moritz 04-09-2013 08:45 PM

Branoy jedna stvar mi nije jasna u ovoj slici, sto se ti onda uopste nerviras i prozivas oko VST3 kada uopste ne koristis Steinberg? :confused:

To sto si ti stao i ostao na 5-ici je tvoj problem i slobodno mogu da kazem gubitak, jer verzija 7 je potpuno novo iskustvo u radu i zvuku.
Ako predjes na noviju verziju onda opleti po zalbama na Steinberg a ovako nema smisla ni svrhe :wink:

Mogli 04-09-2013 08:52 PM

Quote:

Originally Posted by Moritz (Post 350054)
Branoy jedna stvar mi nije jasna u ovoj slici, sto se ti onda uopste nerviras i prozivas oko VST3 kada uopste ne koristis Steinberg? :confused:

Cubase je najlepsi i najbolji program, i mislim da se Branoy malo zeki :)

branoy 04-09-2013 09:56 PM

meni kao nekom ko koristi instrumente i efekte trebaju svi sistemi, znaci ALL! i to je to ,,

ajde exportujte dva ista mixa i u cubes 5 i u cubes 7 pa se javte onda da je tamo bolji zvuk itd,

sta ces npr sa virtual guitaristom u novom cubesu samo sa vst3? a na 80 posto balkan muzike je uocljiv iz aviona, cak i na cecinoj da raskinem sa njom novoj itd

sta ces kad pozoves svoj stari dobri projekat od pre monogo godina? pitace gde su instrumenti,, a ti u istom "naprednijem cubesu!!

mogu do ujutro.

STUDIOTON 04-09-2013 11:45 PM

cubase 7 u odnosu na cubase 5 ima neuporedivo bolji zvuk , to ja mogu da kazem sobzirom da sam sa 5 skocio na 7 :D

Virtual guitarist kao i sve ostalo cak od cubase 3 pa nadalje radi bez problema i to sve u 64 daw-u .. znaci ljudi su odlicno snimili cecu da ti zvuci kao virtual guitarist :rotfl: ili oni nisu dobro uradili posao, ili ti dobro ne cujes :confused:

svi moji stari projekti se normalno ucitavaju u cubase 7, ali i novi projekti od cubase 7 se ucitavaju u cubase 5.. gle cuda :ole: .. cak i dx plugini od pre 10 godina rade .. a cak i roger nichols sljaka kao bombona

branoy 05-09-2013 12:11 AM

pust tu pricu, haha, u sledecoj 8, kad ukinu sve to i ostane samo vst3, jer kazes izbacuju, znaci sedmicu ne mesamo jer ona ima i dalje vst2
a kad ga izbace, mozda ce se moci ucitati kao i dx preko warpera, ali vise nece pamtiti preko njih sta je bilo bez njih na pluginu podeseno, tako otpada.

a to za zvuk, eto ajde ti prvi ubaci neke gotove tragove sa neta za mixanje , exportuj u cubase 5 pa exportuj u cubase 7 i stavi mixdown od oba!

samo dokaze. realtime haha!!

STUDIOTON 05-09-2013 12:18 AM

I na cubase 10 sta je problem.. Vst2 ces moci koristiti :)
Da probam :) stvarno mislim da treba da probam , mozda si u pravu, hvala ti sto si mi otvorio oci, ovaj usi :)

Jan 05-09-2013 12:47 AM

Jel vi to ka?ete da Cubase 7 superiornije sabira od Cubase 5 ?:confused:

All times are GMT +1. The time now is 12:37 PM.