![]() |
Re: Pop filteri - vrste, prednosti i mane
može i da osoba koja peva navuče najlon čarapu preka glave pa onda nije ni dosadno dok snimaš (:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Hmm...Umesto "patke" mikrofona...ja obično postavim pop filter pod izvesnim uglom. dakle ovako / ...:wink: Ne znam da li je to moj trip ili radi, (a i jbms) ali lepo utihne plozive a na manji u?trb sibilanata.
Koristim "veliki" K&M. Gledam da je relativno blizu, pa probam i tako... Uop?te nisam protiv ?enske čarape, ako se nađe odgovarajuća i dobro radi, nema gre?ke. Eh, koliko je samo snimljeno toga na čarapu...uf...! |
Šta je sa dobrom starom najlon čarapom,ja sam moj pop filter napravio baš od nje,rama za goblen i deblje žice i radi pos'o.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Probao da stavim pod nagibom ovaj zicni - malo bolje rezultate daje i ne moze toliko da mu se pridje - hvala svima na savetima. Ako ne budem uzimao nista drugo onda cu da se "cupam" menjajuci nagib. Kad smo uzimali taj sE Gemini za taj studio, rekosmo sebi - ma daj najskuplji pop filter - dadose taj sE zicani... E sad, moj je problem sto ja trazim dlaku u jajetu :rotfl: |
Quote:
|
Reper Juice je u jednom intervju reko da kada je repovao kod Vanje umesto pop filtera bila je ženska čarapa a da je držač mikrofona bila šipka od džogera.
|
Quote:
Snima? prateće? :D |
All times are GMT +1. The time now is 08:13 AM. |