![]() |
Re: Koja klavijatura, donja granica pristojnog zvuka?
i ja sam svojevremeno kupio Atari i drzao ga bez veze dve godine u strahu od ucenja .. maltretirao sam se sa sekvencerom SY99 koji je dobar ali izgubis oci na malom ekranu. Kada sam poceo sa atarijem, otvorilo mi se. MNOGO je lakse na kompu i brze
|
Ok.
Recite mi sta mislite o ovom modelu, vidim noviji je i kaze profesionalni... http://www.skalabgd.com/proizvod/Cas...-7000/269.html Ako ne moze link onda to je Casio CTK 7000? On je nov oko 50000din. |
ja imam Casio digitron...:wink:
ima casia koji nisu losi za narodnjake.. ili poneki ton.. Kupis nabrojane klave koje su duplo jeftinije, tri puta bolje i uzivas radeci aranzman na pcu... to ja a ti kako hoces ps. kada su nabrojane klave kostale 1500-3000dm, casio je kostao 500... |
Mali predlog sa moje strane,prolistaj kupujem prodajem tyrus moze da se nadje od 40 soma pa navishe.imam drugara koji dugi niz godina radi to sto ti hocesh,bez cpu i ostalih komponenti..
|
Roland xp 30 odlican instrument imas ovde
za dobru cenu.... |
Quote:
|
Quote:
a i opet, dobar i relativno jednostavan midi player program nije teško naći, i nasetovati da radi, definitivno jednostavnije nego da kopa po g-1000 |
Quote:
Mozda sam ja pogresno razumeo coveka, ali kontam da bi on da svira, a ne da pusta fajlove.... |
Tyrus je aranzer i moze da se nadje povoljno..
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:32 PM. |