spartakus |
03-09-2013 09:58 AM |
Re: aj poslushajte svaki komentar dobrodoshao
Kao shto rece kejkez to su samo prototipovi nechega sto tek dolazi.a uostalom na tim krsh zvucnicima na kojima sam radio nemoze bolje,pravi zvuk bassa ima odvartan zvuk na njima toliko odvatan da to zna da odbije coveka od projekta(verujte na rec)..ali to je samo proshlost..o vokalima ne zelim ni da pricham..pa zatim synthovi uzas mozesh da vrtish q na eq do mile volje ali nema normalnih rezultata imao sam utisak da cu pocepati membranu na hi fi od kikova..ali(obichno nishta neide dobro posle ali sem u ovom slucaju)to vreme je za mene gotovo..neko bih rekao prazni izgovori,ja pozivam na to dodjesh i radish sve shto ja radim i posle takog dana da vidim dali bi imao volje da sednesh da radish..ja imam..ja za 12godina nisam okacio ni jedan clip na you tube,ja mislim da netreba drugari misle da treba..prvenstveno zato shto su to vecinom prototipovi,koje treba ponovo podici na dawu i odraditi par korekcija kako bih zazvucali..(revb,panorame instrumenata,punch kika)postoji par projekata koje sam zapostavio zbog smrtnog sluchaja i mora da prodje josh par meseci da bih mogao da ih nastavim..sizlg sad znash u buduce da preskocish moje projekte ako te smaraju..jbg..a shto se tice mashte greshish..pred nama su godine pa hajde da vidimo..
|