![]() |
Re: kakvo krljanje !!
Quote:
Pendulum svojevremeno uneo ba? lep sound i stav u drum 'n' bass priču. Ovo nisam po?eleo ponovo da preslu?am, za klub već druga priča. |
Kad smo već kod geografskih lokacija, Rob Swire i ekipa su iz Perth-a, Australija. Preselili se u Englesku čim se Pendulum priča zahuktala da bi bili ?to bli?e centru muzičkog biznisa tj. de?avanja.
|
Pričam o zvuku. Ako neko ka?e "nemački tehno" misli se na zvuk koji se radi da dobro prolazi na tom području. Apsolutno je nebitno ?to je recimo Silent Servant iz Meksika i ?ivi u LA kad je tehno koji on radi - nemački.
|
Quote:
|
Quote:
|
mućkalica
|
Ja bih kapirao da ovo neko mo?e da slu?a i, nazovimo to, u?iva dok slu?a, a da mu je bar 2/3-ne mozga i srca nekakav sklop elektronike koji nadra?uju varijacije zvuka i bita, al' ovako...
Stvarno ne razumem ?ta to konkretno pronalazi u ovome osoba kojoj se ovo sviđa? Mislim, da izuzmemo razumevanje producentskog umeća. Gomila svega i svačega, a u stvari jedno veliko ni?ta. |
Quote:
Bas mi to djeluje interesantno skroz,ozbiljan sam,kako to mislis da je to najblize klasicnoj muzici?? Na koji nacin,idejno??Tematski?? :confused: |
U death metalu instrumenti se koriste punim kapacitetom,malo je jedan bas bubanj,bas gitara ima vise od 4 zice,a el. gitara i do 8 zica.Mogu ti poslati na pp da cujes kako zvuci kvalitet,vec sam slao ovde ali mi je izgleda neko obrisao post.
|
Uvek ista prica - nekome se nesto ne svidja i onda mu nije jasno kako se nekome svidja i pocne da ubedjuje ostale da je nesto (sto on slusa) "bolje" od onoga sto drugi slusaju...i onda se ode totalno van svega..
Ja sam ovo okacio kao interesantan i pametan primer spoja nekoliko stilova koji rade dobro (pogotovo u klubu) i skrenu paznju na zadnju "mutaciju" stilova.. a stigosmo do death metala. :confused::confused: |
All times are GMT +1. The time now is 05:58 PM. |