![]() |
Znaci kupio si na tc-now.com?
|
Re: Powercore autorizacija pluginova?
Da :wink: ja sam se zurio da do 1.7. kupim pluginove , s obzirom da hr 1.7. ulazi u eu,pa bi se na cijenu uracunavao porez od 25%, dok za zemlje izvan eu. poreza se ne uracunava !? Barem sam ja to tako shvatio
|
ja sam skontao da je do 1.7. potust kod njih, i posle gase platformu.... tj. njen razvoj
|
Jao, onda moram nagrabljati jos nesto para i uzeti dvr2 ili barem nonlin !
|
ja sad odoh malo da testiram demo pluginse, moram nesto da pazarim :banghead:....
Za sada nonlin i ovaj tap delay me kopkaju...... imam vec vss3....... ima li preporuka, da ne otvaramo novi topic......... Onaj kompresor Cl1b mi deluje brutalno, ali sam skoro pazario uadov bundle novih la2a i 1176, pa ne bih opet kompresor...... ali mi se cini odlican i dosta bolji od native ekvivalenta |
Ja sam danas pazario Virus + upgrade i Tap Factory koji je brutalan ..
Offe, otkud ti informacija da gase platformu? To uopste nije dobra vest .. generalno gledano u sledecih 5-10 godina .. :confused: |
da u pravu si .. sve ce funkcionisati, podrska.. licence, deljenje, prebacivanje itd.. Jedino sto prestaju sa prodajom pluginova, vise nece moci da se kupe .. uopste ne razumem zbog cega :shock:
|
Quote:
nadam se da gresim....... a i nije mi jasno sto bi neko prestaje da prodaje nesto sto ga vise ne kosta..... odicu se ciste dobiti:confused: |
Driver za powecore je 64bitni, a pluginovi su 32 bitni!? sto to znaci ? Nisam bas informaticki pismen pa bas to ne kapiram ?
|
Ah kontam da je to neko prduckanje preko j bridge...
|
All times are GMT +1. The time now is 06:38 PM. |