![]() |
Re: Uskoro novi Mac Pro
Quote:
|
Quote:
Ni ja... Sve dok nisam poceo malo po malo da se koristim njima. Bice to zivotinja udobna za rad.. O dizajnu ne znam sto da mislim, izgleda avangardno na prvu, mislim da kako vrijeme odmakne bice sve ljepsi.. |
Ja na sve to gledam ovako - ako mi stedi vreme i zivce a da pri tome ne skrecem tok misli sa posla na kojekakve gluposti oko podesavanja "radi li ...ne radi" i ako mi pri tome stedi prostor i ne pravi buku onda je ovo masina za pozeleti.
Ne govorim o finansijskom delu, podrazumeva se da ovakve masine kostaju kamaru para ali zato je platis pa se klatis. HP DAW slicnih performansi kosta istu kolicinu para. |
Upravo tako Vlado! Ote mi karaktere sa tastature!
|
Kad budem hteo vufer kupiću vufer.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Darth Vader-ov termos !
|
|
Ne znam koliko ste pratili cene HP DAW-a serija 800 ali komponente su manje vise iste ( ima vrlo malo razlike) Xeon chipovi, ECC RAM i ostatak stvari sa cenom koja pocinje na 3500 pa do 7000 e tako da smo u nekim segmentima i premasili cenu MAC PRO mashine...
da ne trcim pred rudu jer ne znam koliko ce kostati novi Mac Pro ali gledajuci istorijat cene istog uvek se kretalo izmedju 4-5000 e za high-end konfiguraciju, sto ako se ostvari nece biti neka cifra za ono sto dobijate. Sto se periferije tice osim externog CD-ROM-a nista nije drugacije nego na PC platformi....ja licno jako retko koristim CD-ROM, tacnije jednom za 9 meseci od kad imam novi komp. P.S. da budem malo vise kritican. Volim i PC i MAC i koristim oba sistema i naravno svaki ima svoje prednosti ali u nasim uslovima cena je presudan faktor. Sklopio sam sebi masinu baziranu na Intel i7 K3930 procesoru sa 32 GB DDR3 Quad ch RAM i SSD diskovi za nesto malo preko 1000 e ( bez monitora naravno i sa bazicnom grafickom jer mi je za vuk nebitno) sto je realno jedna cetvrtina Brand HP DELL ili MAC mashine a opet je iu samom rangu po performansama sa pomenutim High End masinama. Biolo kako bilo ne bih imao nista protiv da udomim jedno crno kuvalo za kafu :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:13 PM. |