![]() |
I sekvencer takodje, zaboravih.. Ipak mislim da cu ga uzet.
|
Sempler na xsu je.... kesa. Da ne skapiras nesto pogresno,imam xs-a,volim jamahu. To je moj izbor sto se workstationa tice ... a o kojim parama pricamo uopste,posto sve vreme pricas da je ponuda dobra...
|
Quote:
|
Ok cifra je super.
Ajde probacu ovako da ti pomognem : Ako koristis cubase imaces savrsenu kompatabilnost i vecinu stvari ces raditi na midi nivou jer imas motif editor koji savrseno radi unutar cubasea... Sto se memorije tice ja sam se malo iscimao,jer nece svaka bas da radi,kad radi radi kako valja ima cak i da se naruci na motofatoru ali je poskupo... Sto se farbi tice stvar je licnog ukusa ali je solidno dobro... Interni efekti su odlicni. Imas i audio in za vocoder. Za razliku od es modela ovaj nema podrsku za plg...meni iskreno nisu ni nedostajali Keybed je ono sto je mene povuklo na tu stranu. Ni jedne konkretne mane klavijature ne mogu da se setim ali ovo je vrlo individualna stvar. Ako treba jos kakav info javi se na pp mozemo i telefonom porazgovarati,s mozes i doci do mene pa probaj ! |
Quote:
Koristim nuendo (iz puke navike) predpostavljam da nece bit frka oko kompatibilnosti kao i u cubase-u.. Ako bude cubase will be! U sve ovo sto si gore rekao sam upucen osim keybeda kog si ponenuo :) Mislim da je u petak moja, pa ako zapne javljam se za pomoc. Puno hvala! |
Re: Motif xs7
cifra je zaista primaljiva.....ja imam e7 vec dugo godina, i uprkos pokusajima da je zamenim, nisam nasao nista sto mi tako odgovara, pre svega za live, u toj, ali i malo cenovno jacoj klasi.....to je jedina klavijatura koju smem da ponesem na live (kao jednu) i da odradim gotovo sve korektno od klavira - ima odlican s700 sample za nju, preko ep sekcije koja je odlicna, kao i gudaca, koji su u bendu fantasticni, iako ima realisicnijih na suvo...... a zasto nisam uzao xs? Upravo zbog VL i DX prosirenja koja imam u ES, koja su mi zaista nezamenljiva..... cak i ako se odlucim za promenu, uzecu XF, uz obavezan ES rack.....
za studio.....hm, manje, vise....cak ni te dirke (ako su iste kao kod ES7), jesu legendarne i znamo ih od M1, T3, DX7, pa na ovamo (veoma slicne), meni su nekako ni tamo ni ovamo...... ali ok, to je stvar ukusa i navike |
Ne, nisu iste dirke - XS serija je dobila novu generaciju. Po meni dosta unapredjenu.
|
Quote:
a Xf, njega sam malo probao? Kao XS? |
Mislim da je identicna za 88 model...a za sesticu i sedmicu ne znam nisam probao.
|
Probao sam ih ja - XS i XF dirke koriste istu mehaniku (FSX).
Jedino su dodali duplo veci ROM u XF6/7, Flash za semplove i mozda jos par nekih perifernih poboljsanja, ne mogu da se setim niceg znacajnog. |
All times are GMT +1. The time now is 01:10 PM. |