![]() |
Re: hitnoo pomoc :) XG yamaha?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
I slatke farbe je to imalo ! |
idvi ne brini :D ahaaa!
darkstar, bas tako ovaj sint sladak!! te boje, toplina, analogija u mnogim, mekano zvuce, lepo,, u celini kad uradis aranzman nista nije potrebno specijalno farbat, zvuci. iz istog su generatora. msm vsti a yamaha ima hall svoj prva liga. mnogih vsti imas danas, al to je sve debelo, da kad stavim 5 boja ne znam ko sta svira. ja volim sto i kazem muzikalnost, secam se pre deset god koliko sam bio kreativan, danas me prvo glava zaboli od mixanja ovih sinteva, pa tek onda cujem nesto kad su mi vec usi pune i dosadilo zajebavat se sa sredjivanjem boja po kanalima, ove stare, stavi, budi kreativan i to je to, moram pohvaliti jos jedan koji ima produkciju isto dobru, roland hiper canvas, on i jamaha su full. pitanje ima li gde naci tu karticu , citao sam ja o njoj, sw100xg? kolko je to para? i jel ista dobijam sa njom vise osim sa ovom pluginom? znam da je to i muzicka karta i naravno ima u sebi vec instaliran XG sa soundima.? pa se pitam mozda i ne trebam je trazit, jer boje u ovom pluginu i u toj su verovatno iste, ne verujem ni da sta bolje zvuce |
Quote:
|
aha, pa dobro msm to i pitam :) dal mi treba ta kartica, jer i onako imam dobru kartu, sad da uzimam jos jednu radi xg a ono u sustini isto sto i ovaj plug vec na mojoj karti. msm nisam imao dodira sa njima
|
Nadji negdje Yamahinu SW1000XG kartu, ona je non plus ultra kada je u pitanju XG Standard.
|
posto je to stara karta, imal to latenciju? kad se svira i unosi midi? haha, ponudio mi je jedan forumas u inbox. ne znam ni koliko para dat za tu avanturu
i mozel to na win7, u mene svi 64bit, nemam drugi sistem osim OS X |
Da ,dsp factory ima grdan problem sa latencyem,nikad resen ... naravno ako se dobro secam neki rus je izasao sa resenjem koje je bilo nestabilno,ali kad je radilo radilo je ...
Ne isplati se kupovati je,jer mislim da sw1000xg radi samo sa dsp factoryjem...a i nisu bas takve farbe da je vredno toga(po danasnjim standardima). |
druze mene mnogo ne interesuje srtandard, mene interesuje nesto sto mi se svidja sto volim, i do neku godinu visio je npr turbo folk u svakoj gajbi, dosadio i bogi i narodu, vraca se prava narodna muzika, u ostalim pravcima ne znam , ne bih napame, msm znam dovoljno, i vidim svud je isto, nema gruvanja, ljudi vole da slusaju muziku, evo nasao neki strani radio eurodance 90s, to je milina slusat, i tek vidim odakle su nasi denseri sve do jedne ideje pozajmili haha, al sve je za 5.
meni je odlicno ovo iz ovog vsti XG, samo jos se jebem sa njim, sta god snimim, kad ponovo ucitam cubase sami piani!! :( znaci na svakom vsti kanalu tom XG je XG edit midi plugin, izaberem boju, radi ko luda, uradim neki mix, snimim projekat cubes, udjem ponovo sam pijana, iako i dalje na tom xg editoru stoje boje koje sam birao. upalio g1000, ubacio jedan vsti XG plugin ,on naravno ima 16midi kanala i toliko mesta za instrumente, pustim g1000, na kanalu je ANY bilo koji midi da sve prima, krene stil zvuci do j. snimim traku pa cu je nekad disslove, ucitam projekat opet sve osim 10 kanala piana !! aa cokoladu ti!!! haha |
All times are GMT +1. The time now is 06:44 PM. |