![]() |
Re: Novi Guetta !! oboriiiiii
Znao sam da je posuđeno ali nisam imao volje da kopam...
|
Ti bi bio lo? promotor. Previ?e uskličnika stavlja?, dojadi nakon nekog vremena :D
Pjesma uopće nije zaraza. Inače su mi dobre getine pjesme, al ovo je jendostavno ne ma?tovito i monotono. Isto ko i sve ostale pejsme. Jo? ukrade vrhunsku melodiju, koju je lo?e ukro |
jeste pozajmljena tema, ali "svesno"..kao sample - dopisao je autore.
Pesma je "Better Off Alone" (Alice DeeJay song) Meni je muzika onako..ali pevanje, Ne-Yo-v part je do jaja..i naravno refren..simple & clever ! Inace, ovo je 9-ti singl sa albuma, (gledaju da iscede sto vise..cak je i malo poboljsana verzija nego na albumu)..tako da netreba ocekivati neko ludilo..ALI za 9-ti singl sa jedne ploce je i tekako do jaja !! Danas albumi imaju po 2, max 3 hit pesme na albumu... <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/lHjNmyzrVvM?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Sla?em se za pjevanje.
|
Jeste da zna nekad DaBear da bude veoma ostar sto se tice kritike i ne odgovara konkretno vec sve izokola " sve je to nauka" fazon odgovori ali ume da proceni sta je hitcina a sta ne. Svaka cast na sluhu :wink::wink: !
SLazem se .. |
Braco moja... koja je ovo bljuzgavica po redu iz radionice doticnog...
Lele... Sta je poenta ovakvih "akonhitova" i pjevusenja? "Soundovi" i k...i palci! :banghead: |
All times are GMT +1. The time now is 03:31 AM. |