![]() |
Re: Heritage Audio
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Ja imam Neve pre amp 1272 i ne bih se kladio da ovi novi zvuce tako dobro a kostaju samo tako-losa investicija osim ako ne patite od imena i natpisa. To sto pise ovo ili ono ne znaci provereno i dobar zvuk. Pravi Neve onaj koji je iamo sound je jako tesko naci a kad nadjes posta i vise od 3.000 e, pa ti vidi, ima tu svega marketinga ponajvise :rotfl:
|
Ima jako puno tema,testova,na raznim forumima.. jedino sa cim se svi slazu je da je heritage audio "pravi" klon.. e sad marketing ili ne.. firma koja postoji 2 godine, nigde ne pise neve :) , ja bar nisam video nijednu reklamu, imaju fb stranicu sa samo 500 like-ova,imaju citavih 47 pratilaca na tweeteru zajedno sa mnom :),za firmu sam cuo kao i svi u pocetku na forumima i trudio sam da nadjem bar nekog ko ko kaze drugacije.. uglavnom su komentari u fazonu ako hoces bukvalno pravi 1073 klon samo heritage audio.. sobzirom na sve cinjenice, ne bih rekao da je ovo samo marketing i nista vise
|
Quote:
Kad oce. Kad nece, nema mu pomoci. |
Re: Heritage Audio 1073
Quote:
Sve u svemu, poenta price je - sasvim je moguce napraviti klon NEVEa i to pre u kucnoj radinosti, proveravajuci svaku komponentu rucno, nego u npr. MACKIEvoj ili tako nekoj fabrickoj hali... |
Ja sam nalazio u Usa original polovan Neve 1073 za 2000e,retroman je isto imao dobrih ponuda:wink:
|
novo je novo :cool3:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
evo i jos nekih testova
Heritage Audio 1073/500 Brent Averill 1023 BAE 1023 vs Heritage 1073/500 BTW. Heritage audio klon necega ili ne, mnogo dobro to radi :wink: |
Nešto se mislim, ako je ovo već iskopiran i "stripped down" BAE... pre bih uzeo BAE (zarad Hi-Z ulaza i izbora frekvencija na HF), makar i bio malo skuplji. A opet - jedan ko nijedan.
Ako ti je baš stalo do Neve karaktera, Heritage Audio DMA73 mi se čini razumnijom kupovinom za iste novce (plus dobiješ i Hi-Z). Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 09:44 PM. |