Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Izasao Pro Tools 11 (vec?0 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=43876)

Mogli 09-04-2013 11:08 AM

Re: Izasao Pro Tools 11 (vec?0

Quote:

Originally Posted by Moritz (Post 345018)
Ovo citirano bi bilo sasvim dovoljno kao odgovor i bez onog suvisnogo (po ko zna koji put) pokazivanja koliko mrzis sve sto je Cubase/Nuendo ;) .

Iako ja volim cokoladu a ti vanilu, ipak smatras da je cokolada smece i za debile amatere :shock:.....elem, ja za razliku od tebe postujem PT i ne trolujem kako je ovo ili ono jer nisam korisnik istog ali sa iskrenom zeljom da pocnem i njega da koristim, stoga ne trolujem o verziji PT-a staroj 7 godina nego pricam o aktuelnoj verziji sto ne bih mogao reci sa tvoje postove o cubendu jer svi zvuce kao da si poslednji put seo za isti pre 10 godina...al da n smaram vise.
Srecan sam zbog PT korisnika jer sada po prvi put mogu da kazu da imaju vrhunsku platformu koja radi :) ...(bar bi trebalo)

Vas dvojica ste jedni od najvecih mahera ne samo po poznavanju ovih tema, vec i po originalnim odgovorima i postovima, i sad ste nasli da se prepucavate... Obojicu treba izlupati usranim motkama. :)

kravadinka 09-04-2013 11:29 AM

Quote:

Originally Posted by Moritz (Post 345018)
Ovo citirano bi bilo sasvim dovoljno kao odgovor i bez onog suvisnogo (po ko zna koji put) pokazivanja koliko mrzis sve sto je Cubase/Nuendo ;) .

Iako ja volim cokoladu a ti vanilu, ipak smatras da je cokolada smece i za debile amatere :shock:.....elem, ja za razliku od tebe postujem PT i ne trolujem kako je ovo ili ono jer nisam korisnik istog ali sa iskrenom zeljom da pocnem i njega da koristim, stoga ne trolujem o verziji PT-a staroj 7 godina nego pricam o aktuelnoj verziji sto ne bih mogao reci sa tvoje postove o cubendu jer svi zvuce kao da si poslednji put seo za isti pre 10 godina...al da n smaram vise.
Srecan sam zbog PT korisnika jer sada po prvi put mogu da kazu da imaju vrhunsku platformu koja radi :) ...(bar bi trebalo)

Ja ne mrzim nikoga i ništa, pisao sam o svom subjektivnom stavu. :)

Što se tiče ostalog što si napisao, ono o debilima si ti pomenuo, život je kratak da bih iznova i iznova objašnjavao provokatorima šta sam mislio.
Pametnom čoveku je i komarac muzika. :)

Idi provociraj na nekom drugom mestu... :ass:

MilTon 09-04-2013 12:34 PM

Da li neko zna u kom smo statusu mi vlasnici PROTOOLS 10?

diviner 09-04-2013 01:14 PM

U potcinjenom :) ...

Izvinite, morao sam!

MilTon 09-04-2013 01:38 PM

Quote:

Originally Posted by diviner (Post 345025)
U potcinjenom :) ...

Izvinite, morao sam!

Vlasnik sam i Cubase 7, pokusavam da dobijem neku informaciju od kolega, manite se provokacija.

alen 09-04-2013 01:40 PM

Po preliminarnim najavama:

PT11 - $699
PT10 to 11 - $299
PT9 to 11 - $399
PT10HD to 11HD - $599

kravadinka 09-04-2013 01:43 PM

Quote:

Originally Posted by MilTon (Post 345026)
Vlasnik sam i Cubase 7...

Ovo mu dođe kao da je sramota imati samo PT, pa kao imam i Cubase 7. ;)

Ne znam u kom smislu vezano za status, ali ko je kupio PT10 od 7. Aprila 2013. ima besplatni update, a svi ostali moraju platiti $299 za upgrade.
Kako je ovo bundled licence, možeš da imaš i PT10 i PT11 na istom sistemu, kao i da ih koristiš naravno.

Neko prvo vreme će biti problematično jer developeri kao da su se ulenjili i oni čekaju da jedanaestica izađe pa se slabo radi AAX, a svi oni koji čekaju i ćirilične verzije pluginova i instrumenata će dodatno čekati.
Verujem za oko godinu dana će sve da legne...

diviner 09-04-2013 02:17 PM

Quote:

Originally Posted by MilTon (Post 345026)
Vlasnik sam i Cubase 7, pokusavam da dobijem neku informaciju od kolega, manite se provokacija.

Mala sala! :) . Nije valjda da se ljutis...

diviner 09-04-2013 03:03 PM

http://www.rumski.com/index.php?cate..._articleid=569

Ako sam negdje nesto zeznuo, molio bih poznavaoce protoolsa da me isprave (ili dopune, ako sam izostavio neku bitnu novinu).

Hvala

Moritz 09-04-2013 05:16 PM

Unosimo malo dinamike u uspavani forum, mnogo ste nesto izbiljni :)

All times are GMT +1. The time now is 10:23 PM.