![]() |
Re: Ne mogu ugasiti komp
Quote:
|
jesi li probao nešto od svega ovoga što smo predlagali ?
|
Nešto jesam, nešto nisam. Napisao sam gore.... Sutra ću probati ono što nisam, pa javim rezultate.
|
I dalje isti problem.
|
Ako si vec probao sve sto smo pomenuli, onda ce biti, kao sto sam rekao u prvom postu, da je maticna malo "odljepila" :( ... Znaci probao si ubosti samo par bitnih komponenti (ploca proc, memorija, graficka) i desava se isti problem (prethodno si skinuo power taster sa maticne ploce i palio plocu kratkospajanjem pinova) ?
|
Sve sam skinuo sa matične...
Memoriju, procesor, sve isključio i stavio je na stol. Sutra ću sastaviti, a ako bude bez promjene, moram po drugu. Možda još jedino da pokušam sa drugim napajanjem. |
izvadio bateriju za bios?
|
Jesam. Sve sam skinuo sa ploče.
|
Pesma "Ispod Reaktora" mi nekako pada na pamet kad čitam ovu temu ("Neka me nose noge od stakla, ja se ne zaustavljam ..." :D). :)
Aj sad zbilja .... ja ovako napamet isto mislim da je do napajanja. Skoro sam sastavljao novi računar za sebe, i imao sam manjih problema (ali ne baš premalih i zanemarljivih) pri uključivanju i mislio sam da je nešto do ploče ili do uređaja priključenih na portove .... na kraju je ispalo da je u pitanju napajanje. :( |
Očisti CMOS. Učini to manuelno preko jumpera na matičnoj, ili u biosu sa "reset bios settings". To bi moglo re?iti problem.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:07 PM. |