Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   samplovi tamburica? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=43803)

kravadinka 02-04-2013 06:38 PM

Re: kravadinka javi se!??

@amaterius

Hajde molim te probaj da objasniš kad sam ti ja to rekao da daš nekome koga ne voliš, jer ako se dobro sećam javio sam se sam da ti pomognem i ako me pamćenje dobro služi to sam i uradio.
Imam celu našu prepisku, nemoj da me teraš da sve postavim ovde.
Hajde podseti me malo molim te...

@idvi

Bilo bi lepo da možeš nekome tako lako da smestiš, nije da ne bih imao par njih koji bi odmah od mene dobili po jedan takav email, ali to su gluposti, bar kad je moje znanje u ubijanju nečijeg hard diska u pitanju, mada nikada nisam čuo da je neko napravio virus ili bilo šta pto je nekome odmah ubilo hard disk na način kako si opisao.
To što si čuo za NTFS i tu neku zaštitu je glupost. Ako ti je disk tek tako umro, verovatno su mu dani odbrojani, a kako vidim po tvom pisanju nije ti znanje baš neko kad su kompjuteri u pitanju, ko može znati šta si nedozvoljeno radio, mada mi ništa normalno i nenormalno ne pada na pamet što bi ti tako uništilo disk.

@Branoy

To što ti guraš po svome i pored svih saveta koje dobijaš je glupavo, ali to si ti, mene to nervira i ja ti to otvoreno kažem.
Ti bez obzira na sve to ideš i dalje po svom, ali u tvom neznanju nema ničeg podmuklog i bezobraznog, a ove optužbe koje su tu takođe iz neznanja su jako ozbiljne, pa bi bilo bolje da se malo razmisli i iskoristi Google pre nego se pljune na papir nešto ovako glupo.

Tek malopre vidim ovu svinjariju, danas sam obrisao sa svog Mediafire naloga sve privremena fajlove, pa i ove tambure.
Svejedno, imam ih na disku, kod mene inače postoji force field oko tog foldera pa je zato sve u redu. :banghead:

Bockie 02-04-2013 07:24 PM

Re: samplovi tamburica?

Postovi prebačeni u ovaj thread.

Mo?e rasprava, samo molim bez karakterizacije.

amaterius 02-04-2013 08:42 PM

a jebi ga kravadinka
ja sam mislio da drugačije konta? stvari
ni na kraj pameti mi nije bilo da će? TI to shvatiti tako:banghead::banghead::banghead:
ma daj pa i ja koristim taj sempl a i drugima sam dao ?to su pitali
a kako molim te da odgovorim na takvu bedastoću koja je iznesena
pa meni je 100 puta pao sistem u nepovrat kad ni nisam znao za postojanje nekog kontakta.
pa sve i da je taki opaki virus svatko zna da i najpovjerljivije stvari na netu to prestaju biti. a i da si ga ti napiso mogao bi ga dobro unovčiti:rotfl::rotfl:(e sad me opet prozovi)
svatko ko je ama samo jednu stvar skinuo s neta pitpiso je ugovor da sam odgovara za krah bilo da se radi o trgovini ili tezgi...
kaj se tiće posta pa ako ?eli? i ja ga mogu staviti, ali fakat sam mislio da razmi?lja? i ponekad pogleda? između redova--oprosti na ovim zadnjim rijećima ali....svaki tvoj post rado pročitam jer se mo?e naći dosta korisnog..al da će? puknuti takav koment ...nisam mislio....no koment

amaterius 02-04-2013 08:45 PM

a kaj se tiće idvi
isto ono kaj pita i kravadinka između redaka
koliko se ti uopće kužiš u komp osim ono turn off

a da
evo posta kojeg "navodim"
http://postimg.org/image/a0tq7escp/

kravadinka 02-04-2013 10:03 PM

Pa da znaš da ne kontam, ne znam gde ti vidiš da sam ja rekao: "Daj ovo nekome koga ne voliš"? :confused:
Kontam ja mnogo toga, samo kako si ti to rekao ispada da sam ja namerno nešto ubacio u taj Kontakt library i rekao ti da pošalješ nekome koga ne voliš, da bi njemu umro hard disk. :shock:

To je glupost, meni to ne smeta, ali ima ovde ljudi koji ne razumeju šta se sve može, a šta ne, pa će neko i poverovati da je tako nešto moguće i da sam ja to hteo da uradim, to nema veze sa životom...

Mogli 02-04-2013 11:01 PM

Ovakve izjave o rusenju sistema i unistavanju harda sa semplovima tamburice, DIVLJIM virusima, nisam procitao ni na burek forumu. :banghead:

amaterius 03-04-2013 07:57 AM

Zao mi je sto kravadinka opet ne shvaca ironiu u mom odgovoru.
A covjek se vec raspitao na forumima i dosao do saznanja da mu je smpl ubio komp. Kakav odgovor bi trebao biti na tu glupost. Dakako jos veca glupost. No nisam ni mislio da ces ti ozbiljno zagristi za taj odgovor. Molim te reci mi jos jednog sa ovog foruma koji je u to povjerovao sem mozda idvi.
Ja se duboko izvinjavam kravadinka ako sam te uvrijedio jer to mi je bila zadnja namjera.
Milslio sam da su prosla vremena kad me ljudi ne razumiju, ali vidim da nisu-sorry

idvi 03-04-2013 09:08 AM

OOOPS...ljudi šta je to???
NI NAJMANJA namjera mi nije bila da nekog optužim za nekakve viruse, crve i ostalo. Niti mi je namjera da g.kravadinka (ono g. znaći gospodina) optužim za nekakve "opake" radnje. Ljudi moji to je samo površnost čitanja..vašeg.
STAVIO SAM CAK 5 (pet) "confused" sto u prijevodu znaci: zbunjen , zbrkan, smeten ili jednom rijecju ZBUNJOLA ili NEZNALICA upravo da ublažim pet puta taj moj ctat da nebi nastala UPRAVO ovakva zbrka.
Procitao sam da kad nesto divelje zablesira HDD da Windowsi imaju neku zaštitu i zakljucaju ga pa ga samo preko njih i možeš formatirati u NTFS. nisam izvuko i "pakšupka" već proćito na forumu i to ne našem...nicim nisam OPTUŽIO nekog za ikakav virus!!!!
I TAKO I POSTUPIO.Izvadio hdd i pc ubacio u drugi pc i iz vindwsa uspio formatirati taj HDD te ga skenirati i ponovo vratit na stari PC i sve šljaka ok.
I to sve na NAPUTKE (savjete) ljudi koji su lumeni glede informatike...ne zamarajući se detaljima jer sam u tome bliži neznalici nego znalcu....:confused: (zbunjola)
A cijeli postupak sam upravo opisao da netko ko bi mogao imati slicnu stvar ..mozda ima pomoci od toga..a ne da hdd ode u smece sto su meni odmah savetovali. I NI U KOM slucaju nisam mislio da su za to krive tamburice ni kravadinka...

idvi 03-04-2013 09:19 AM

...dakle opisao sam događaj korak po korak ?ta mi se desilo a slućajno su to bile tamburice i Kontakt 5 na kojem sa (sto se podrazumjeva to i radio).Mogao je biti gmidi..Vegas..Winavi ..convertxtodvd ili jednostavno Notepad2.
DAKLE u opisivanju mog događaja naravno da sam pisao na forumu o tamburici(mo?da je to gre?ka) jer mi se to na njoj i dogodilo...i opet napominjem nicim ne aludirajuci na g.Kravadinka..jer ga cijenim kao i njegove postove.:shock:
..a zadnje pitanje koje sam mu postavio bilo je zbog "amatera" koji se na to nadodao nicim izazvan i napisao sto je napisao...!

idvi 03-04-2013 09:24 AM

..a znas kaj g. amater nikada nikog nisam nazvao da je neznalica pa bogami ni tebe kad si zasluzio da te se nazove mnooogo pogrdnijim imenom glede tvog znanja PC-a i audio znanja.
i ako te bas znima PC se gasi tako da izvuces uticnicu iz zida ili recimo ugasis UPS..ili odšarafiš osigurać ili FID-sklopku prekineš..ili na praviš jednostavno kurc-šlus.:wink::wink::wink: ...nadam se da kužiš da je to zeka.

All times are GMT +1. The time now is 09:51 PM.