![]() |
Re: Koji MIDI player ???
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Ma sve je ok ali je interesantno da se vecinom porucuju balade,rok i druge pesme sa bivse YU rok scene...Zato i zelim da zvucim live sto bolje,jer verujte mi momci i devojke to vole al mislim da nema puno ljudi koji mogu to da im iznesu.Ja sam po malo zloban pa sve vise pokusavam da im tu muziku nametnem:wink::wink::wink::wink:i gle cuda jos nisam dobio otkaz gde sam svirao.:da::da::wink: |
a budući da ti kontakt odgovara za?to ne skine? kontaktove semplove i lijepo si slo?i? multi instrument
16 kanala i no kao i u svakom drugom imat će? nekad problem primjerice sa basom kako navodi? jer neće uvijek biti na istom mjestu sampletank ti je ista fora kao i hypersonic pa mo?e? probati zapravo mi se čini da će? ne?to univerzalnote?ko naći osim ako ne izeditira? sve matrice da ti sve bude na svom mjestu |
Quote:
Ima li neko jos neki predlog? |
Quote:
|
Ubih se trazeci al na rasprodaji ga nema!!!Ako moze mala pomoc bio bih vam veoma zahvalan.Pozdrav.
|
Quote:
|
Quote:
Pa ovaj GNMIDI...Nasao sam demo verziju i onako ukratko mi nije nesto.Strahovito nepregledan za live mada verovatno ima neke prednosti u odnosu na druge??? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:27 PM. |